2777
2789
عنوان

از آقایون سایت سوال دارم لطفا بیاین کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 116 پست

خوش اخلاق ترینام چ مرد چ زن ممکنه ی روزایی کج خلق بشن ک بماند، اگه درست با طرفت برخوردنکنی ع یجایی ب بعد میسابتت

من ک تو رابطم بهم اثبات شد!

پس دقیقا بعد از ۳ ماه از رابطه ام دیگه ظاهر و فالان بیسار اصن ب چشم نمیومد..فقط طرز برخورد و نحوه استدلالای طرف مهم بود

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همون گزینه اول سلیقه من هس

پس چرا دوروبر من اینجوری نیس 🥲

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
کسی زشت نیست بد هیکل ممکنه باشهصد درصد یک دختر غرغرو جذابه

خدایا خوش بحال خانومای این آقایون نی نی سایت پس چرا دوروبر من اینجوری نیس بدهیکل زشت رو ترجیح میدن به خوشکل غرغرو😭

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
نه دیگه ازدواج نمیکنم ازدواج که خونه یا ماشین نیست که بگم نهایت عوضش میکنم

چندسالتونه هنوز مجردین ؟

بیشتر ببینید
خوش اخلاق ترینام چ مرد چ زن ممکنه ی روزایی کج خلق بشن ک بماند، اگه درست با طرفت برخوردنکنی ع یجایی ب ...

چه عجب یه آقای باشخصیت تو سایت دیدیم

بیشتر ببینید

ظاهر و اینا چه خوشگل چه زشت دو سه ماه اول خیلی تو چشمه 

به شخصه زن های خیلی خوشگلی رو دیدم که چون اخلاق نداشتن شوهر هاشون فراری شدن و طلاق دادن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید