2777
2789
عنوان

از آقایون سایت سوال دارم لطفا بیاین کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 116 پست
اخلاقشو درست میکنه؟مگه قورمه سبزیه که درستش کنن کم کم جا بیفته🤦😂درست نمیشه تااخر زندگی جدله

عزیزم ببخشیدااا ولی وقتی دو تا گاو پیش هم میزارن ی مدت  یکیشون بلده علف بخوره ولی اون یکی بلد نیس

این از اون نگا میکنه یاد میگیره 

حالا شاید بگی گاو نیست انسان فرقی نمیکنه گلم 😐😂

عزیزم ببخشیدااا ولی وقتی دو تا گاو پیش هم میزارن ی مدت یکیشون بلده علف بخوره ولی اون یکی بلد نیساین ...

ببین گاو یادمیگیره ادمیزاد نه😂به همین برکت😂

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین گاو یادمیگیره ادمیزاد نه😂به همین برکت😂

این دیگه برمیگرده ب سطح یادگیری طرف

اگه سطح یادگیری پایینی داشته باشه هم  

رفتارای اون مرد یا شخص  روش تاثیر میزاره ب خودش طعنه میزنه میگه منم چرا اینقد عصبانی ام بزار امتحان کنم خوش اخلاق بودن چیه 

امتحان میکنه  خوشش میاد میمونه توش 😐😂

این دیگه برمیگرده ب سطح یادگیری طرفاگه سطح یادگیری پایینی داشته باشه هم رفتارای اون مرد یا شخص روش ...

ببین کسی که تاسن ازدواج ادم نشده باشه دیگه هیچوقت نمیشه مثلا اون خانوم تا۲۰سالگی که ازدواج کرده یه ادم درست حسابی ندیده اطرافش؟اون دیگه بقول شما سطح یادگیریش پایینه اصلاامیدی بهش نیس😂

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

ببین کسی که تاسن ازدواج ادم نشده باشه دیگه هیچوقت نمیشه مثلا اون خانوم تا۲۰سالگی که ازدواج کرده یه ا ...

حتما محیط خوانوادش یا اجدادشون اینطوریه 😐😂بیارش پیش من دوروزه خانوممممم  تحویلت میدم

حتما محیط خوانوادش یا اجدادشون اینطوریه 😐😂بیارش پیش من دوروزه خانوممممم تحویلت میدم

😂😂😂😂اگه اون روت اثرگذاشت از دست دادیمت چی؟😂

😂😂😂😂اگه اون روت اثرگذاشت از دست دادیمت چی؟😂

من چ بخوام چ نخوام همیشههه سیم هام اتصالی میزنههه ولی زبونم تند اینچیزایی ک این خانوم داره نیست😐😂نترس  با کمربند روش تاثیر میزارم 🤣

من چ بخوام چ نخوام همیشههه سیم هام اتصالی میزنههه ولی زبونم تند اینچیزایی ک این خانوم داره نیست😐😂ن ...

😂😂😂😂😂عزیزم 

زنده باشی روانم شادشد😂