گفتم از اقایون چون بهتر میتونن درک کنن و جواب بدن ..... آقایون یه سوال دارم شما خانوم خوشکل، خوش هیکل، و سنشم کوچیک باشه، خلاصه از خودتون سر باشه ولی بداخلاق یعنی دوستتون داشته باشه ها ولی اخلاقش یه خورده تند باشه گیر میده و غرغرو هست انتخاب میکنین یا خانوم زشت ،سن بزرگ،بدهیکل،ولی خوش اخلاق و خیلیم چاخانتون کنه و بهتون گیر نده...کدومو انتخاب میکنید ؟
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
این دیگه برمیگرده ب سطح یادگیری طرفاگه سطح یادگیری پایینی داشته باشه هم رفتارای اون مرد یا شخص روش ...
ببین کسی که تاسن ازدواج ادم نشده باشه دیگه هیچوقت نمیشه مثلا اون خانوم تا۲۰سالگی که ازدواج کرده یه ادم درست حسابی ندیده اطرافش؟اون دیگه بقول شما سطح یادگیریش پایینه اصلاامیدی بهش نیس😂
کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁