2777
2789

خواهرم آلمان زندگی می‌کنه و پرستاره اونجا  و متأهله. میترسم ازش درخواست پول کنم . چون با این اوضاع گرونی و خانواده من 

وقتی خانوادم به مشکل بر میخورن از خواهرم درخواست پول میکنن. مثلا داداشم برای مراسم عروسیش از خواهرم پول گرفت ، یا اون یکی داداشم به خواهرم همش میگه پول بفرست می‌خوام موتور بگیرم .یا پدرم همش میگه خرجی خونه از کجا کنم و همش ناله ..، حتی  اون ۲ تا خواهرای متأهل دیگم همش میگن پول بفرست و میترسم منم بگم. و دیگه قطع رابطه کنه . من دارم زبان آلمانی میخونم و سطح داره ب۱ می‌ره که برم آلمان و می‌خوام برنامه نویسی یاد بگیرم ولی سیستم ندارم کار من از همه شون واجب تره با اینکه مجرد هم هستم . شاید بگید برو کار کن .. اما فعلا می‌خوام زبان و برنامه نویسی بخونم برم آلمان ۲ برابر شو کار کنم اما کسی کمک حالم نیست ‌

فقط خواهرای متاهلت که از اون درخواست میکنن😐

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو بهش اگه واجبه. اما بگو بهش پس میدی وقتی در آلمان مستقر شدی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

عزیزم یعنی خواهرت یه چیزی حدودا ۳۰۰تا۴۰۰ملیون میگیره ماهیانه به پول ایران؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
بله

پس به راحتی میتونه یه لب تاپ برات بگیره

به نظرم خواهرای متاهلت واقعا پرو هستن که ازش پول نیگیرن چون شوهر دارن و شوهره وظیفه داره هزینه کنه 

تو واجب تری با خواهرت صحبت کن خودت

بیشتر ببینید
پس به راحتی میتونه یه لب تاپ برات بگیرهبه نظرم خواهرای متاهلت واقعا پرو هستن که ازش پول نیگیرن چون ش ...

می‌دونم که ناراحت میشه چون سال پیش تقریبا ۲۰ بار دکتر رفتم نمدونم چه مرگم بود اما ی قرون برام نفرستاد