2777
2789
عنوان

از آقایون سایت سوال دارم لطفا بیاین کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 116 پست
فرقی نداره به سن نیست

خب ....نزن آشنام 😐

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزینه یک

میشه به عنوان یه آقا ک همجنس شو بهتر میشناسه راهنماییم کنید...

وقتی یه پسر دلش پیش کسی باشه ولی با یکی دیگه بره تو رابطه علتش چی میتونه باشه؟؟ و اگه منتظر اون آدم قبلی برگرده اصلا چرا با یکی دیگه میره تو رابطه؟

ممنون میشم برای نتیجه کنکورم دعا کنید🥲🥺

چه عجب یه آقای باشخصیت تو سایت دیدیم

بیچارهه اونی ک رو م کار کرده خارجان  

نظر قبلی رو کامل تر کنم:

بستگی به نوع رابطه هم داره

ایا شما کفش تالار رو برای پیاده روی یا سرکار یا استفاده روزمره میپوشی؟؟؟

یکی ک میخاد زندگی تشکیل بده قطعا فاکتور اخلاقی براش خیلی خیلی مهم تره تا ظاهر و....قراره کل مسیر رو با کفش تالاری خوشگل بره و پاش ابله بزنه؟؟؟؟ عقل داره این بشر؟؟

یکی ام میخاد فقط رابطه داشته باشه،طبیعیه ک سراغ گزینه اول میره...هروقتم دلشو زد، ی اوکی بای و تمام.

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بیشتر ببینید
بیچارهه اونی ک رو م کار کرده خارجان نظر قبلی رو کامل تر کنم:بستگی به نوع رابطه هم دارهایا شما کفش ت ...

راستیو بخاین میدونین قضیه چیه من خوشکل سنم کم خوش هیکل از شوهرم خیلی سرترم ولی شوهرم میگه چون غرغرو هستی و خیلی گیر میدی  یه زن زشت سن بزرگ بدهیکل رو ترجیح میدم بتو! بیشعور قدرمو نمیدونه تمام آقایون نی نی سایت گفتن زن خوشکل غرغرو رو ترجیح میدن به زشت خوش اخلاق ولی شوهر من.....😔

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید