2777
2789

بخاطر حسادت و دشمنی دو نفر از دبیرستان هیچوقت دانشگاه نرفتم و دیپلم دارم

حالا مادر همون کسی که سرم بلا میاورده همه جا میگه پس این تو خونه چیکار میکنه در صورتی که دختر خودش مسبب همه این اتفاقات بود

۲۵ سالمه و مجردم دیگه دارم نابود میشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه برا دانشگاه رفتن منع قانونی نداری یه سال تراکتوری بخون برو یکی از بهترین دانشگاه های ین مملکت یعنی شریف، امیرکبیر یا تهران... و دهن همه رو ببند.

با غصه خوردن نمیتونی این مشکل رو حل کنی و دهنشون رو ببندی

به نظرتون با چند سال دوری درس و خواندن در یکسال و کلاس هم نمیخوام برم میشه پزشکی اوورد؟

اره عزیزم من شاگردی داشتم تیمارستان روانی بودن

وقتی فارغ شدن

شروع کردن ب خوندن

پرستاری  قبول شدن

نظام قدیم بودن ها

هعی بابا دشمن همینه

پدر و مادرم نابود شدن تک فرزند هم هستم از اول ابتداییتا سوم راهنمایی معدلم ۲۰ بود و دبیرستان نمونه دولتی بودم و همیشه نفر برتر ولی از ترم دوم دوم دبیرستان بخاطر اون دو تا اشغال معدلم ۱۲ و ۱۶ اینا شد کلا دست به کتاب نزدم

به نظرتون با چند سال دوری درس و خواندن در یکسال و کلاس هم نمیخوام برم میشه پزشکی اوورد؟

رو رشته تاکید نداشته باش.. رو دانشگاه تاکید داشته باش.

با رشته داغون از دانشگاه خوب شرلیط مهاجرت ساده تره .. الان خود پزشک ها هم در به در دنبال مهاجرتن ولی ازاد کرون مدرک و غیره سخت شده براشون متاسفانه.. شما اگه پزشکی تهران یا ایران قبول شدی که چه عالی.. نشدی هم تمرکزت رو بذار روی دانشگاه فقط.. هدفت مثلا دانشگاه تهران باشه هر رشته ای که شد.. دانشگاه تاپی مثل تهران زندگیت رو زیرورو میکنه چه از نظر عاطفی، چه مالی و چه کاری.