2777
2789
عنوان

از آقایون سایت سوال دارم لطفا بیاین کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 116 پست
شوهرت قدر نمیدونه میباس یکی گیرش بیاد از زشتی نتونه جایی ببره همراش

دمت گرم حرف خیلی قشنگی زدی بخدا مرد دیدم دوروبرم خوشکل،خوش هیکل، هرچی بگی پولدار کلا همه چی تمام ولی یه زن زشت داره که روش نمیشه هیجا ببره یا اگه مجبورم بشه ببره خیلی با فاصله ازش راه میره 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمت گرم حرف خیلی قشنگی زدی بخدا مرد دیدم دوروبرم خوشکل،خوش هیکل، هرچی بگی پولدار کلا همه چی تمام ولی ...

بلاخره زیبایی جز اصلی وجود زنه بلاخره یه وقتی ادم عصبی میشه ولی میدونی هر جاهمرات بیاد با افتخار سرت بالاست

چه سوال پر چالشی پرسیدی اسی 

پس بنابراین من برم نون و ماستمو بخورم که حالاحالاهاشوهرگیرم نمیاد چون اینجا هیچکی نگفت یه زشته غرغرو😂

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

چه سوالی میپرسی خواهرررداری میگی یکی تر تازه خشگل یکی چاق زشت اون مرد ک. خل نیست بیاد زن چاق بگیره م ...

اخلاقشو درست میکنه؟مگه قورمه سبزیه که درستش کنن کم کم جا بیفته🤦😂درست نمیشه تااخر زندگی جدله

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

بلاخره زیبایی جز اصلی وجود زنه بلاخره یه وقتی ادم عصبی میشه ولی میدونی هر جاهمرات بیاد با افتخار سرت ...

اگه تو اون هرجا یه داد الکی زد عصبی شد یه چی گقت ابرو حیثیتت رفت چی؟