2777
2789

یکی از عروس‌اش طلاق گرفته یکیش غریبه غریبه بوده از ی شهر دیگه پسرش بزور سرخود با این ازدواج می‌کنه الان ۱۵ ساله ژنه هم از من یه ۱۵ سالی بزرگتره منو خودشون انتخاب کردن حتی خود مادرشوهرم و من ۸ ساله عروسشون هستم مادرشوهرش انگار از من و خانوادم متنفره انگار نمی‌دونم چجوری بگم من عید میام محرم میام یلدا میام همیشه هستم هر مناسبتی چون خونه مادرمم اینجاست مجبورم اما اون جاریم نه عید هست نه هیچ مناسبتی شاید هفت ماهی یا سالی یکبار بیاد اونم ی روز همشم میگه بریم ... ولی مادرشوهرم مثل نقل و نبات اسم اونو میاره مثلا دیشب داشتیم درمورد ماهی می‌گفتیم گف فلانی یعنی اون جاریم خیلی دستپختش خوبه 🫤🫤🫤 یا من یبار داشتم میگفتم بابام از پسرت که همسر کنه خیلی راضی هست گف منم از اون عروسم اقواممون هم اون عروسمو خیلی می‌خوان یا پسر خواهر شوهرم یا پسر برادرشوهرم میاد پیش من مادرشوهرم جلو همه میگه اون عروسم خیلی علاقه ب اینها داره اینام همینطور

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب باید میکگفتی حتما عاقلتره چون بزرگتره دو پیرهن بیشتر از من پاره کرده همسن دخترشم اگه ۱۴ سالگی شوهر مسسکرد...جرش بده و نرو خونشون برو خونه ننت

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

چون زیاد هستی. مام ی عروس داریم زیاد میاد خونه مون دلمونو زده. نه میتونیم بگیم نیا نه به دلمون میشینه اینقد که هر روز اینجاس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چون زیاد هستی. مام ی عروس داریم زیاد میاد خونه مون دلمونو زده. نه میتونیم بگیم نیا نه به دلمون میشین ...

چه رک میگی دلمونو زده 😂😂

بنطرت هر چند وقت خونه مادر شوهر بری خوبه ؟

مامانبزرگ منم یه عروس دارم سالهای ساله عموم رو از ما جدا کرده فقط عید به عید میبینیمشون و تا حالا هم هیچ خیری برای هیچکس نداشته ولی مامانبزرگم اون عموم رو انگار از همه بیشتر میخواد شاید چون ازش دورش کردن.

چه رک میگی دلمونو زده 😂😂بنطرت هر چند وقت خونه مادر شوهر بری خوبه ؟

آخر هفته دو سه ساعت دم غروب نه برا شام و نهار.

اگه اصرار شام و نهار کردن ک بمون هر سه چهار هفته یک بار.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چون زیاد هستی. مام ی عروس داریم زیاد میاد خونه مون دلمونو زده. نه میتونیم بگیم نیا نه به دلمون میشین ...

من هرروز نمیرم چون ی شهر دیگم ولی خب دخترم خیلی ب اینجا علاقه داره چون بچه خواهر شوهرم همبازیش هست 

تقصیر خودت هرچی به آدمها ارزش بدی ارزش خودت میاری پایین تر

اسی ورزش نمیده بهشون.  خودشو آویزون خانواده شوهر نشون میده. 

یکی نیس بگه دختر خوب تو خودت خانواده نداری که یلدا و محرم و نوروز و..... رو میری خونه شوهر خوب خانواده خودت آدم نیستن ی بار هم اونجا دور هم جمع شین

من هرروز نمیرم چون ی شهر دیگم ولی خب دخترم خیلی ب اینجا علاقه داره چون بچه خواهر شوهرم همبازیش هست

دخترتو مهدکودک ببر. به خاطر بچه خودتو کقچیک نکن

اسی ورزش نمیده بهشون. خودشو آویزون خانواده شوهر نشون میده. یکی نیس بگه دختر خوب تو خودت خانواده ندا ...

ادم یه کمی  غرور  داشته باشه بد نیست  من مادر شوهرم از اون عروسش تعریف کنه میزنم تو پرش ولی بهش بی احترامی نمیکنم با سیاست خودم جلو میرم  الان دیگه از جاری جلو من صحبت نمیکنه