2777
2789
عنوان

چطوری پنج سال سنم رو قانونی کم کنم

257 بازدید | 19 پست

من توی بیمارستان پرونده ندارم توی مطب مامایی به دنیا اومدم عجله داشتم🤣😂

چطوری نمیتونم قانونی ۵ سال سنمو کم کنم؟ از طرفی مدارک تحصیلیم و ... تکلیفشون چی میشه؟

اگه کسی اطلاعی داره لطفا بهم بگه خیلی حیاتیه

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من میخام چطوری میشه لایک کن

باید برید دادگاه از اون طریق و البته اثبات کنید 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
من میخام چطوری میشه لایک کن

البته که در توضیحات ذکر میشه 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
عزیزم خیلی سخت هست و نشدنی

برای آزمونهای استخدامی شرط سنی داره اما برای سهمیه دارا شرط سنی بیشتره خدا براشون نسازه

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

عزیزم خیلی سخت هست و نشدنی

برای آزمونهای استخدامی شرط سنی داره اما برای سهمیه دارا شرط سنی بیشتره خدا براشون نسازه

برابر ماده واحده ( قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی) جلوگیری از تزلزل آنها،مصوب سال1367 از تاریخ تصویب قانون مذکور تغییر در تاریخ تولد ممنوع می باشد.

تبصره ماده واحده واحد اشعار می دارد : صاحب شناسنامه تنها یک بار در طول عمر خود ودر صورتی که اختلاف سن واقعی با سن مندرج سجلی به تشخیص کمسیون مرکب از فرماندار یا بخشدار، رئیس اداره ثبت احوال و پزشک منتخب مدیرعامل سازمان بهداری استان و رئیس شورای اسلامی شهر و یا بخش محل صدور شناسنامه و با عضو.یت و ریاست قاضی دادگاه صالحه محل تشکیل می گردد بیش 5 سال باشد. می تواند سن خود را اصلاح نماید.

باید برید دادگاه از اون طریق و البته اثبات کنید

چطور اثباتی؟

چطور اثباتی؟

دلیل محکم داشته باشید که سن واقعیتون این نیست 

بیشتر ببینید

مثل ستایش برو اعتراف کن شناسنامه ات جعلی بوده 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید