2777
2789

مشاوره خانواده سوال کرد ازم 

114تاست 

گفت چقدر زیاده 

ولی تعدادی نیست که 😂😂

تعجب کردم میگم شاید مسخره کرده که کمه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زیاده 🥲😂 سکه ۹۸ تد

اگه قرار بود همه رو یه جا بدن اره زیاد حساب میشه 😂من کسیو ندیدم مهریه گرفته باشه اطرافم 

همه یا بخشیدن فرار کردن فقط یا سالی یکی اونم به زور 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
برا من 400تاستاون بنده‌خدا هم براساس قیمت روز گفته وای چقدر زیاده😅

شما تازه ازدواج کردی ؟

بیشتر ببینید
اگه قرار بود همه رو یه جا بدن اره زیاد حساب میشه 😂من کسیو ندیدم مهریه گرفته باشه اطرافم همه یا بخشی ...

عروس خا‌له‌م با وجود 2تا بچه با یه پسره ریخت روی هم. از پسرخاله‌م با کلک طلاق گرفت و رفت شوهر کرد به پسره. بعد ازدواج دومش درخواست داد مهریه‌شو از پسرخاله‌م گرفت.