2777
2789
عنوان

امروز یکی تعداد مهریه امو فهمید گفت وای چقدر زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 32 پست
می نویسن عندالمطالبه اما خدا تو شاهد بگیر چندتا مرد تا حالا تو این مملکت این مدلی مهریه رو دادن؟؟حتی ...

منم مثل شما فکر میکردم. یه دوستی هم دارم خیلی بی‌زبونه. اونم نتونست مهریه‌شو بگیره. 

ولی به خدا غیر از اون اطرافم اکثریت که طلاق میگیرن مهریه‌شونو هم میگیرن. حتی بعضی از زن‌ها انقد پست شدن که به هیچی رحم نمی‌کنن. 

کارگر شوهرم از زنش جدا شده. بعد 13 سال. 2تا بچه داره. اولش که اصلا زنه بچه‌ها رو قبول نکرد. بعد با زور دخترشو بهش دادن. گفتن دختر باید پیش مادر باشه. فکر کن کل زار و زندگیشو جمع کرد بار ماشین کرد به اسم جهیزیه. بعد 13 سال میگفت تمام اینا جهازمه. اون موقع هنوز بچه‌هاش پیش شوهرش بودن. حتی به دختر مریضش رحم نکرد. به خدا سر قضیه اینا ما انقد قانون‌های مختلف یاد گرفتیم که نگو. یعنی کارگر شوهرم فقط لباس تنش براش موند. الان با پسرش خونه برادر مجردش زندگی می‌کنه. همین دیشب شوهرم میگفت کارگرم رفته 80 میلیون داده کولر خریده. چون زن سابقش 2تا کولر دوتکه و یه کولر پنجره‌ای به اسم جهاز بالا کشید. 

یا دخترعموم بچه‌هاشو گرفت. مهریه‌شم گرفت. با پول مهریه یه خونه خرید. الان با بچه‌هاش و خرجی که شوهر سابقش میده زندگی می‌کنن. 

مثلا دخترخاله‌م تا جایی که می‌دونم مهریه نگرفت. توی عقد جدا شد ولی از یه طرف پسره هیچی نداشت از طرف دیگه انقد شوهرخاله‌م پولداره که نیاز به این پولا نداره. 

منم مثل شما فکر میکردم. یه دوستی هم دارم خیلی بی‌زبونه. اونم نتونست مهریه‌شو بگیره. ولی به خدا غیر ا ...

حقشونه باید بگیرن نمیشه که بعد از جدایی تو جامعه رها بشن

یه خانمم تا کارد به استخونش نرسه طلاق نمیگیره شاید چند نمونه استثنا هم مابین خانمای مطلقه باشه اما خب به همه شون نمیشه تعمیم داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حقشونه باید بگیرن نمیشه که بعد از جدایی تو جامعه رها بشنیه خانمم تا کارد به استخونش نرسه طلاق نمیگیر ...

این موردی که گفتم اتفاقا حقش نبود. 

ما یه چیزی داریم به اسم وجدان. نمیگم زن حقشو نگیره. ولی دیگه بی‌وجدانی هم نکنه. چه زن چه مرد. اگه وجدان خودشونو درنظر بگیرن خیلی از مشکلات حل میشه. 

درتمام زمینه‌ها. نه فقط بحث طلاق.