2777
2789

بچه ها سلام ، 

من ۳۰ سالمه و مامانم به شدت زن کثیف و‌ شلخته ای هست از اولم اینطور بوده ولی قبلا بچه بودم نمیفهمیدم ، جوری که تا مدت ها از لباس شوییمون استفاده نمیکرد و با دست میشست تو اشپزخونه 🤦🏻‍♀️ بعد من وسواس گرفتم چندساله بعد دیدن یه سری صحنه ها، یه وسواس شدید تمیزی گرفتم. حالا یادم میاد اولین بار که پریود شدم ۱۲ سالم بود و دسشوییمون تو حیاط بود و سطل آشغال نداشت و مامانم میگفت نواربهداشتیتونو تو پریود نندازین تو سطل آشغال اشپزخونه، بندازین تو ماشین لباس شویی( همونی که بلااستفاده بود) و بعد که جمع میشد کم کم مینداخت دور قبل اشغالارو بردن بیرون، من الان از گذشته ام چندشم میشه چون بعد عوض کردن نوار بهداشتیم چون‌نمیتونستم با دوتا دست نگه دارم نوار بهداشتی جدید و‌قدیممو و بچه ی راهنمایی بودم و نمیفهمیدم و مادر بی فکرم دختر آورده ولی دنبال آگاه کردن و نظافتش نبوده برا اینکه بابام نبینه نوار کثیفو دوباره از رو زمین دسشویی برمیداشتمش قایمش میکردم لای کش شلوارم از حیاط میومدم خونه مینداختم دور. البته چندین ساله بعد دبیرستان دیگه اینکارو نمیکنم ولی چون وسواس دارم حالم از خودم بهم میخوره ، خیلی کار کثیفیه نه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اشکالی نداره هممون از این بی تجربگی ها داشتیم فراموشش کن

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
گذشته ها گذشتهاصلا بهش فکر نکنهرچی فکر کنی بیشتر بهم میریزتتهرچی بوده تموم شدهنزار وسواس بگیریا

مرسییی باشهههه بهش فک نمیکنم 😍❤️ مرسی ک ج دادی این وقت شب نگفتی اه و پیف 🥹