2777
2789
عنوان

دنبال مردا و پسرای باهوش باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 73 پست

البته یک مرد باهوش زن عاقل کنار خودش میخواد با هم تناسب نداشته باشند اونکه عاقل تره پیر میشه از دست ندونم کاری و گیج بازی اون یکی😄

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موافقم

خیلی خوبه تیز باشه و زود بفهمه و بگیره

عزیزای‌دلم بااحترام درخواست قبول نمیکنم🙏🏽❤ ........خواهرای گلم خیلی دوستون دارم و از راه دور انرژی مثبت میفرستم براتون......💖🖤

آخه به نفعشان نیست ببخشید از رو نادونی این حرف میزنند بیا من هزار تا مرد خنگ میشناسم حالا سوارشم شدی ...

حالا از کجا بهمیم باهوشه 

یا از کجا پیداش کنیم 

شوهر من به نظر با هوش میومد 

الان فامیدم خنگه 😂😂

داداش منم باهوشه خیلی خوبه همین هوشش باعث میشه اصلا دنبال حاشیه و حرفهای بیخود نباشه همیشه دوزاریش زود میفته

تو مسائل مالی هم جلوتره بنظرم اگه زن و مرد دریه سطح باشن از نظر هوش خیلی بهتره

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
بیشتر ببینید
اتفاقا باید با مرد خنگ ازدواج کرد یکم باهوش تر باشه همش باید زیر سلطه اون باشی

اون ربطی به هوش نداره

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

الان با همچی آدمی درحال آشنایی ام اما واقعا بعضی جاها ی قلدری و منم منم کردن پنهونی تو حرفهاشه ی حال ...

همون لحظه که احساس کردید تو صحبتش داره چنین چیزی رو میگه حتما بهش بگید. اونجا متوجه میشه که شما خوب متوجه میشید 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

آخه به نفعشان نیست ببخشید از رو نادونی این حرف میزنند بیا من هزار تا مرد خنگ میشناسم حالا سوارشم شدی ...

اینا دنبال آموزش نیستن که یاد بگیرن 

میگن هر چی خنگ تر 

آزادی بیشتر

پول بیشتر

سوال جواب کمتر

خوب تعریف شما از باهوش چیه؟ به چه آدمی میگید باهوش؟

منظور اینه که طرف هوش اقتصادی داشته باشه 

هوش اجتماعی داشته باشه بدونه کجا چه رفتاری کنه 

ذهنش کار کنه تو قسمتای مختلف زندگیش 

هاج و واج نمونه در مواقع وقوع مشکلات بتونه سریع راه حل پیدا کنه