2777
2789
عنوان

دنبال مردا و پسرای باهوش باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 73 پست
اون پنج درصدم میرن دنبال یکی مثل خودشون میگردن هرکسی رو انتخاب نمیکنن😂

👌👌🤣🤣🤣

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر من به شدت باهوش ولی باهوش مهربونه ازینایی که نه بد کسی میخواد نه با سیاست بقیرو بد کنه اتفاقا م ...

زندگی رو تو بردی عزیزم من شوهرم باهوشه خیلی راحتم خودش همه کارو می‌کنه من نشستم فقط پیشرفتمونو تماشا میکنم😁😘

منظور اینه که طرف هوش اقتصادی داشته باشه هوش اجتماعی داشته باشه بدونه کجا چه رفتاری کنه ذهنش کار کنه ...

چنین آدمی انقدر درگیر این مسائل میشه که وقتی واسه شما نداره

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

گفتم سریع حرفشو اصلاح کرد گفت ن منظورم این نبود ولی ی رگه هایی از کنترل گری داره

پس هر زمان شما حسش کردید همونجا بهش بگید که بدونه با کی طرفه

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

از روی دوستاش و رفتار دوستاش رااحت میشه فهمید بابا مرد باهوش رو دو دقیقه حرف بزنی باهاش میفهمی این ت ...

شما الان یاد گرفتید که چطور  با دو دقیقه صحبت میتونید چنین آدمی رو پیدا کنید قبلاً که اینطوری نبوده؟

چنین آدمی انقدر درگیر این مسائل میشه که وقتی واسه شما نداره

خب باید تعادل برقرار بشه  که به ارتباط آسیب وارد نشه. 

به نظرم یه آقا در حد معقول  باید باهوش باشه 

وگرنه یه سری مشکلاتی رو به وجود میاره که باعث میشه زندگی تلخ بشه، البته این نظر منه و نظرات میتونه متفاوت باشه

خب باید تعادل برقرار بشه که به ارتباط آسیب وارد نشه. به نظرم یه آقا در حد معقول باید باهوش باشه وگ ...

تو زندگی هیچ تعادلی نمیتونه وجود داشته باشه واسه فردی که یکم باهوش باشه و دنبال دردسر. به خودی خود نمیتونه متعادل زندگی کنه چون دست خودش نیست

من که شانس آووردم خداروشکر

واسه همین میگم در حال حاضر زود چنین شخصیتی رو پیدا میکنید، شما الان دو دقیقه به رفتار کسی هم نگاه کنید بدون صحبت متوجه میشید چجور شخصیتی داره. حتی خیلی از خانما عمق تاپیک شما رو هم متوجه نشدن ، همه رفتن سمت کنترل گری و اینکه خیلی باهوش باشه از ما سر میشه.

ولی خوب خبر ندارن پشتت به کوه بنده وقتی چنین آدمی رو تو زندگیت داری.

مرد باید یکم شور شوق و پشتکار و هوش داشته باشه