2777
2789

۴و۵ م ساله تو کار کیک پزیم تقریبا ۱سالو نیم شایدم بیشتر تو کار شیرینهای دیگه بخصوص موجی

قبلنا خیلی تامیک میزدم راهنمایی میخواستن یا دستور کیک و اینا...الانم هرکی سوال دارا بپرسه سوالاتون بپرسین من برمیگردم جواب میدم

شمام ب جاش برای حالم دعا کنید

با گرفتن مدرک کیک و شیرینی پزی به درامد خوب میرسم؟ خودم نمیتونم کافه اینا بزنم میتونم ببرم کافه ازم میخرن؟

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 سعی کردم خودم رو ارتقا بدم و برم دنبال آرزوهام، چیزایی که خودم دوسشون دارم و حال خودمو خوب میکنه، امیدم به خداست💛🌸 برام دعا کنین که آرزوهام رو زندگی کنم😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی سوال کیبوردت با حرف پ مشکل داره؟؟ 😁😬

وای🤣😅میگم و ک وقتای ک حالم خوب نیس نمیدونم دارم چی مینویسم اکثر هم تو پ مشکله مثله اینکه البته ناحقی نکنی یکی هم نوشتم پ🤣

با گرفتن مدرک کیک و شیرینی پزی به درامد خوب میرسم؟ خودم نمیتونم کافه اینا بزنم میتونم ببرم کافه ازم ...

بله خیلی تاثبر داره اگر بین المللی بگیری ک خارج از کشور هم بهت کار میدن البته)(نیاز ب تجربهای بیسترهم هس مثلا ۱یا دوسال

بله اگر نمونه کار خوب تحویلشون بدبد و از پکیج و در نهایت مزه خوسشون بیاد قبول میکنند و میتونید بفروش برسونید