2777
2789
عنوان

خواستگار داره برام میاد 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 44 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان یه دختر ۲۰ ساله یا تک فرزند هست یا یکی برادر داره من چهارتا برادر دارم دوبرابر م

ربطی نداره

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
مگه قدش زیره ۱۷۰ عه؟

نه ۱۷۲ هست من ۱۷۶

با ۴ تا برادر من ۲۰ ساله حکم ملکه رو تو خونه دارم برای یاد گرفتن خواهر شوهر داری سوال کنید خواهر شوهر نشدم اما چیزای خوبی بلدم 

کاشکی منم یه روز تاپیک بزنم عشقم میاد خواستگاریم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
وا مگه تو عید هم‌کسی میاد خواستگاری؟؟ چه عجله ایه

فکر کنم خیلی دوستم داره 

با ۴ تا برادر من ۲۰ ساله حکم ملکه رو تو خونه دارم برای یاد گرفتن خواهر شوهر داری سوال کنید خواهر شوهر نشدم اما چیزای خوبی بلدم 

برای من ربط داره

خنگول چ ربطی داره خواستگار چیکار به داداشت داره😂

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
وای ۴ تا داداشششش من همیشه آرزوم بود ۴ ۵ تا داداش بزرگتر از خودم داشتم

تا بزرگ شی

هر روز از یکیشون کتک میخوری بابا😂

یادش بخیر اون دورانمون😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید