2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینجوری حرصتون میده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 77 پست
مدل شوهرت مثل بچه هاس.باید یادش بدی..وقتی ظرف میشوره.ازش تشکر کن..نه اینکه ایراد بگیری

آخه تشکر هم میکنم ولی بعدش که نگاه میکنم میبینم لکه روش مونده خب چیکار کنم😐

بگم شوهر من بدتر از اینه دلت بیشتر خنک میشه اگه آره که من راضی نیستم  

باور میکنی اگه یک هفته یه چیزی وسط خانه باشه یا از روش رد میشه یا دور میزنه از کنارش رد میشه ولی از زمین بر نمیداره 

باور میکنی یک هفته بود دو تا پلاستیک بزززرگ بازیافت گذاشته بودم دقیقا جلو در ورودی کنار در سرویس بهداشتی که وقتی از خانه میره بیرون ببره تحویل بده از کنارش رد میشد گاهی هم با پاش عقب جلوش میکرد اما از ساختمان نبرد بیرون ، آخر دیروز با دعوا برد  

بازم بگم یا کافیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه تشکر هم میکنم ولی بعدش که نگاه میکنم میبینم لکه روش مونده خب چیکار کنم😐

خب بمونه...مردا جزیی نگر نیستن...کلی نگرن....برعکس ما خانم ها...

پسر خاله من وقتی خونه اس...خونشون برق میزنه....همه میگن واو چقدر تمیز....اما کاملا مشخصه که وسواس شدید داره...بیچاره زنش ناراحت....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
شوهر منک چندبار گفت آب بیار هی رفتم از یخچال آب آوردم براش یبار خسته بودم گفتم خودت برو بردار سریع گ ...

همش نتیجه تربیت مادراشون هست که به مرد بها دادن و گفتن مرد نباید کار کنه...یبار با فامیلای شوهرم حرف میزدم درمورد کمک کردن مردا،منم گفتم شوهرم اگه بیکار باشه و وقت داشته باشه کمک میکنه..یهو خواهر شوهرم برگشت گفت داداشم( برادر شوهرم) از صبح تا شب سرکاره والا انصاف نیست بیاد کمک کنه ،حالا نمیگم کمک نمیکنه ظرف غذاشو برمیداره میذاره آشپزخونه😐 مثلاً به در می‌گفت دیوار بشنوه..اینا همش از تربیت اونا نشآت میگیره 

اومدم فقط بگم پس تا حالا حرص نخوردی که به اینا میگی حرص خوردنبرو خدا رو شکر کن عزیزم

چرا به جاش خیلی جاها حرص خوردم ولی الان سر این موضوع ها بهم حرص داد و اینجا گفتم تا یکم آروم بشم 😐 وگرنه خیلی چیزای بدتری تجربه کردم 

بخدا همینه.. اون سری گفت سرویس هارو من میشورم گفتم باشه..یه روز دیوارهای حموم رو شست چند روز بعد زمی ...

میگفتی خسته نباشی دلاور😂

اکثرا خصلتشون همینه😂

چرا والا حرص داره من مجردم اما حالا شوهر هیچی ولی مثلا شده خواهرم بچس یه چیزی رو میاره برنمیداره من حرصم میگیره کلا خیلی بده اینجوری ولی دیگه چاره چیه حرص نخور 

یعنی بخاطر همین مسئله جدا شدین؟یا چیز دیگه؟

ن این کمترین مشکل بود 

ایشون از اول قصد زندگی نداشت و دنبال بهانه بود درقبال طلاق و بخشش مهریه نفقه گفت باید بهم پول بدی تا طلاق بدم 

خرجی نمی‌داد بی مسئولیت بود میگفت بچه نمیخام قبل عقد گفت میخاد خ دروغگو بود و بین منو خانوادشو خبر کشی می‌کرد دشمنی انداخت

کلا دورو و دغل بود 

فکرکنم.فقط من متوجه شدم داری شوخی میکنی😂

آره بخدا چند نفر  باور کردن 

بگوووو زن حسابی برو شوهرت رو ماساژ بده بابت کارهای ناقصش  که دنبال جفتک زدن نیست 

خدارو شکر کن 

پیش‌نویس هم ببوس

شما هم خیلی فهمیده ایی