2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینجوری حرصتون میده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا دارم شوخی میکنم منظور من اینه چیزی نیست فقط خرگوش فهمید من چی میگم

بابا خودمم میدونم داش

تو کارت نباشه ما عاقل تر از این حرفاییم🤣🤣🤣🤣

برای سلامتی  خودم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید 

ببین می‌دونم چی میگی...منم خیلی چیزای بدی تجربه کردم با شوهرم که قبلا تو تاپیک های قبلی گفتم ولییی ا ...

محض آروم شدن دل عیب ندارد ابجی

ولی بهش سخت نگیر 

رو اعصابش هم نرو 

بزار با همین فرمون بره جلو

مدیریتش کن 

خرش کن 

خانوم ها معمولا کار دخترا شون رو هم قبول ندارن چه برسه به آقایون

بهش گفتی ببره و نبرد؟؟گاهی مردا رو حتما باید بهشون گفت تاانجام بدن شوهر من هرچی میگفتم آشغالا رو ببر ...

یه بار گفتم 

بدم میاد هی کاری را بگم و گوش ندن ترجیح میدم خودم انجام بدم اما به اونا نگم

شوهرت خیلی خوبه ببوسش بزار رو چشت

ببین اینکارا رو میکنه

وقتی میره حموم یه عالمه مو به صابون میچسبه

وقتی میره حموم و موهای بدنشو میزنه و موها میرن تو درچاهی دیگه درشون نمیاره و وقتی بعدش میری حموم میبینی اوغ یه عالمه مو به درچاهی چسبیده 

یسره جوراباشو پرت کرده یا زیر مبل یا یور خونه

بینی شوهرم ببخشید زیاده بخاطر حساسیت بخاطر همین یسره میره دسشویی و فین میکنه و تمیز نمیشوره یه آب میگیره میاد و هی اینا میچسبن به اون روشویی و بعد دوسه روز میبینی حالت بهم میخوره روشویی رو میبینی و باید تمیزش کنی 

حساسیتشم بالاست و عطر و ادکلن و مام استفاده نمیکنه بخاطر همینم تند تند عرق میکنه و یسره بو عرق میده

بسه یا بازم بگم

شوهرت خیلی خوبه ببوسش بزار رو چشتببین اینکارا رو میکنهوقتی میره حموم یه عالمه مو به صابون میچسبهوقتی ...

خب بعضی از این رفتارهارو ایشونم داره ..من همشو نگفتم که ..میبینی (ببخشید) دست تو دماغش میکنه و بعد پرت میكنه یا روی لباسش میزنه یا به کنترل اینا دست میزنه..همش باید  حواسم باشه بهش که دستشو بشوره.یا اون موهای تو چاه حموم رو ایشون هم دست نمیزنه وووو خیلی چیزای دیگه که الان حضور ذهن ندارم بگم