2777
2789

خانوما چرا من اینطوریم حالم از این رفتارم بهم میخوره، فرقی نمیکنه یه نفر بخواد آروم و عادی نصیحتم کنه یا بخواد باهام دعوا و جنگ خیلی بزرگ راه بندازه اصلا نمیتونم حرف بزنم فقط بغض گلومو میگیره و اشک می‌ریزم😭، مثلا امروز یه آدم خیلی خوب خیلی با لحن مهربونانه و صمیمی داشت نصیحتم می‌کرد من فقط اشک می‌ریختم واقعا بگین من چیکار کنم 

اعصابت ضعیف شده 

فکر کنم در گذشته سختی های زیادی تحمل کردی 

به دکتر مراجعه کن 

یه دکتر متخصص اعصاب 

پیشنهادم بیمارستان تخصصی اعصاب روزبه

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اعصابت ضعیف شده فکر کنم در گذشته سختی های زیادی تحمل کردی به دکتر مراجعه کن یه دکتر متخصص اعصاب پیشن ...

واقعا هیچ سختی تحمل نکردم تو یه خانواده ی گرم و صمیمی هم بزرگ شدم، ولی نمیدونم چرا این اخلاق دارم 

نصیحت کردن مگه گریه داره ؟ گریه معمولا از ناراحتیه ، از شنیدن نصیحت بقیه ناراحت میشی ؟ چرا ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

رو عزت نفست کار کن

خودت رو بیشتر دوس داشته باش

هم خوبیای خودتو یادداشت کن

هم ویژگی های بدت رو

بابت خوبی ها هزاران بار خودت رو تحسین کن

بابت بدی ها به خودت قول بده ک اصلاحشون میکنی 

و این رو مدام تکرار کن همه ادما هم مثل تو هم خوبی دارن و هم بدی

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
واقعا هیچ سختی تحمل نکردم تو یه خانواده ی گرم و صمیمی هم بزرگ شدم، ولی نمیدونم چرا این اخلاق دارم

آخه خودمم این شکلی بودم 

فقطم گذشت زمان درستم کرد 

البته دارو ام مصرف میکردم خیلی مفید بود برام ولی بخاطر عوارضش مجبور شدم کنار بزارم 

نصیحت کردن مگه گریه داره ؟ گریه معمولا از ناراحتیه ، از شنیدن نصیحت بقیه ناراحت میشی ؟ چرا ؟

راجب درسم بود که مثلا چرا یه مدته نمیخونمو اینا،ناراحتم نشدم چون واقعا داشت راهنماییم می‌کرد ولی باز من نمیدونم چرا این اشکای لعنتی هی میومدن 

آخه خودمم این شکلی بودم فقطم گذشت زمان درستم کرد البته دارو ام مصرف میکردم خیلی مفید بود برام ولی بخ ...

فقط با مصرف دارو بهتر شدی؟! 

اگه نه چ کارایی کردی که حالت خوب شد؟ 

رو عزت نفست کار کنخودت رو بیشتر دوس داشته باشهم خوبیای خودتو یادداشت کنهم ویژگی های بدت روبابت خوبی ...

من واقعا خودمو دوست دارم، 

عزت نفسمم در اون حدی کم نیست که بگم ریشه ی این مشکل از اونه،انگار این اخلاق ذاتیه هیچجوره هم درست نمیشه، چون از وقتی که بچه بودم همینطوری بودم

فقط با مصرف دارو بهتر شدی؟! اگه نه چ کارایی کردی که حالت خوب شد؟

نه فقط با مصرف دارو نبود 

چون میگم که گذاشتم کنار نصفه همرو 

سعی می‌کردم زیاد تو اجتماع باشم تا رفتار آدما برام عادت بشه و زود ناراحت نشم

مشاوره میرفتم 

خیلی خالی میشدم دیگه کم کم به جایی رسیدم که هیچی تو دلم سنگینی نمی‌کرد تا با یه تلنگر ساده بقیه بشکنم 

یه چیزی بگم شاید مسخره باشه ولی سعی کردم آدمارو جدی نگیرم زیاد این خیلی بهم کمک کرد دل نازک نباشم 

کاش منم بشم یکی مثل شما

فقط قوی شو 

آدما کلا در دو حالت این مدلی میشن 

یا خیلی سختی دیدن و دیگه نا تحمل ندارن 

یا اینقدر تو خوبی و خوشی بودن که ساده ترین چیزا واسشون بزرگ ترین معضل میشه 

راجب درسم بود که مثلا چرا یه مدته نمیخونمو اینا،ناراحتم نشدم چون واقعا داشت راهنماییم می‌کرد ولی باز ...

ببین خودت بهتر از هر کسی دلیلش رو میفهمی ، فکر کن به حس اون موقع . مثلا احساس شرمندگی کردی ، احساس اینکه یه ضعفی داری و بقیه متوجهش شدن و یه جورایی آبروت رفته ؟ اگه خوب فکر کنی میفهمی که مشکل چیه ، وقتی فهمیدی میتونی بگردی دنبال راه حلش . یه مشاور کاربلد خیلی میتونه کمک کنه بهت چون شما کم کم باید آماده بشی که بری تو اجتماع ، فرض کن توی دانشگاه ، با اون همه دختر و پسر که اخلاق و فرهنگشون متفاوته ، شما چپ و راست بزنی زیر گریه . یا توی محل کار همین طور ، خوب اینجوری خیلی سخت میشه . پس از همین الان دنبال حل کردنش باش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم