اون همه تو خونه تکونی زحمت کشیدم خونه رو تمیز کردم ،هی میبینی بعضی چیزا رو برمیداره و سر جاش نمیذاره یا میبینه کیسه زباله داخل سطل اتاق نذاشتم ( که آشغال نریزیم) ولی میره بدون اینکه یه ذره فکرشو به کار بندازه آشغال میریزه داخلش یا مثلاً میخواد کمک کنه ظرف بشوره ولی لکه روی ظرف باقی میمونه.لباساشو از روی بند میاره میگم تاش کن بذار سر جاش ولی همونجوری ول میکنه روی مبل( اینم بگم یکی دوبار به تا کردن من ایراد گرفت منم گفتم به سلیقه خودت تا کن) و و و .... خیلی چیزای دیگه 😑هی من میخوام به اعصابم مسلط باشم ایشون نمیذاره ..بخدا فقط طول روز در حال حرص خوردنم..بگین که مال شمام اینطوریه تا یکم دلم خنک بشه😑😑همه چی رو دوباره کاری میکنه برام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بگم شوهر من بدتر از اینه دلت بیشتر خنک میشه اگه آره که من راضی نیستم باور میکنی اگه یک هفته یه چیزی ...
خب همینارو ایشونم انجام میده ولی من ذهنم یاری نکرد...میبینی کیسه زباله گذاشتم دم در تا ببره ،یکی دو روز میمونه همونجا بعدش میبره میذاره تو ماشین که اونجا هم یه روز دو روز میمونه ،میبینی بوی گند برداشته ماشین رو ..
برو خدا رو شکر کنملت رو ببین چه تاپیک های میزنندخیانت اعتیادکتک فحشایدنبال دردسر میکردی حق با توووو ...
ببین میدونم چی میگی...منم خیلی چیزای بدی تجربه کردم با شوهرم که قبلا تو تاپیک های قبلی گفتم ولییی الان این موضوع آزارم داد که گفتم اینجا بگم تا دلم آروم بشه..پس زود قضاوت نکن
چون ی مرد بالاسرت یسری کاربرا میگن شوهر بی شرفشون هرروز کتک میزنه ینی تاانقد حیوان ک دست رو ی زن بل ...
بله منم موافق اون کارها نیستم چون از حیوون کمتر هستن..ولی منم چیزای بدی تجربه کردم و انواع بیماری اومده سراغم که همش از اعصاب هست ،هردکتری میرم میگن تو چیزیت نیست و فلان مشکلت از اعصابه...پس منم بی مشکل نیستم