2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینجوری حرصتون میده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 77 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شوهرم روی نظم حساسه خودش بیشتر اوقات خودش خیلی کارا رو انجام میده اما اگرم خسته باشه هیچ کاری نمی ...

دلم خنک شد یکم😄ببین من از بس حرص میخورم که بیا و ببین ،هرارگاهی هم غر میزنم ولی اون عین خیالش نیست ،گوشیشو دستش میگیره و ساکت میشه و این بیشتر جری ترم می‌کنه😑😑

شوهر منک چندبار گفت آب بیار هی رفتم از یخچال آب آوردم براش یبار خسته بودم گفتم خودت برو بردار سریع گفت خونه بابام خوب بود خواهرم همیشه بهم لیوان آب میداد غذا مامانم درست می‌کرد مجانی واسم میفتاد پولام جمع میکردم واس خودم 

آخرم قهر کرد رفت جدا شدیم

شوهر من علاوه بر اینکه هر چی که بر میداره همونجا ول میکنه و سر جاش نمیذاره، کلی هم از من ایراد میگیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یا خدا 😐نه دیگه اینجوری هم نیست ولی خیلی کاراش رو مخه

برو ماچش کن بخواب، درحد خودش خوبه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید
دلم خنک شد یکم😄ببین من از بس حرص میخورم که بیا و ببین ،هرارگاهی هم غر میزنم ولی اون عین خیالش نیست ...

اخ گفتی 

شوهر منم توجه نمیکنه برا خودش آهنگ میخونه هروقت من غر میزنم 

اینجور بیشتر حرص میخورمممم

🌱✨

اکثرا شلخته ان اونی هم که تمیزه از انور بوم افتاده اینقدر گیره

ما بعد یه عمر زندگی کنار هم دیگه قلق همو داریم میدونه خونه ریخت و پاش و بی نظم بشه حال روحی منم بهم میریزه برا امنیت خودشون رعایت میکنن ولی خب گاهی گندکاری میکنه که نمیشه جمعش کرد فکر کن من خونه تکونی کردم خونه دسته گل... رفت چند کیلو شیر خرید خواست کیسه رو خالی کنه تو قابلمه از دستش افتاد کل آشپزخونه و فرش شیری شد فقط نشستم یه دل سیرررر گریه کردم حتی بش نگفتم چی شد؟ چکارش میکردم؟ تازه نارحت شد که چرا گریه کردی🤕😂😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اینا ک لجبازی نیست شوهر من لیوان آب میخورد مینداخت رو فرش یبار پام خورد خدا رحم کرد پام نبرید لیوان ...

وای این مردا چشونه 😑😑😑همش ناشی از تربیت مادراشونه که از بس به مرد بها دادن و گفتن مرد نباید کار کنه که اینطوری شدن