2777
2789
عنوان

کمک مامانم میخواد طلامو بفروش‌ه چه بهونه ی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 46 پست
داداشای نره خرت چیکار میکنن که تو کار کنی اونا بخورنندیااااا طلا تا یکی دو ماه دیگه میشه گرمی ۱۰ تو ...

اره🤦🏻🤦🏻🤦🏻خب چه بهونه ای بیارم....بگم دادم پول پیش

اون یکیش سربازی هست یکیش زن داره ازم دزدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ب جای تو بودم جواب چنین مادری رو نمیدادم چ برسه پول بدم چقدر تو ساده ای انگار اگه ی کیلو طلا هم ب ...

چی بگم ....بهم گفته خرداد برمی‌گردی خونه وگرنه زنگ میزنم پلیس بیاد جمعت کنه نمی‌ذاره خوابگاههای زندگی کنم رفته منطقه محروم خونه گرفته 

چی بگم ....بهم گفته خرداد برمی‌گردی خونه وگرنه زنگ میزنم پلیس بیاد جمعت کنه نمی‌ذاره خوابگاههای زندگ ...

بااین اوضاع چرا پولتو میدی بهش 

اگه مادر دلسوز و خوبی بود وظیفه بود بهش بدی 

بزار خودش بره سرکار یا از داداش هات بگیره تو گناهی نکردی ک

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
گناه داره تنهاست هیچی ندره بعدشم اگه بگیرم ازش خودشو می‌کشه

خب پس دمت گرم...اما پدرت اطلاع داره؟چون اگه نمیدونه...بفهمه.داره به همسر سابقش در ماه ماهیانه میده شاید ناراحت بشه...اونوقت شاید نبخشتت....

بنظرم خیلی راحت به مادرت بگو...تنها کمکی که میتونی بکنی همون ماهیانه اس....بگو طلا هاتو بخاطر هزینه دانشگاه.خونه فروختی.....وقتی همش کمک میکنی بی دریغ...ایشون هم که پسر دوست...دیگه لطف نیست.انگار وظیفته...راستی.نیاز نبود کولر بگیری....پنکه هم کارشو راه مینداخت....چون مجردی.هنوز وصلی بهشون...اگه متاهل بشی....یا یکم سن ات بره بالا...میفهمی...از خانواده ات بکنی بردی...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
داداشت حقوق سربازیش بدع دو تا داداش باهم نمیتونن ده تومن جور کنن افتادع ب جون تو🥴

داداشم آز سربازی اومده نرفته پیشش رفته خونه دوستش مامانم می‌گفت طلا رو بده بفروشم چون هر چی داشتم دادم داداشت که سربازی بود اون یکی هم که زن داره ۱۰ بار ازم پول گرفته

داداشت حقوق سربازیش بدع دو تا داداش باهم نمیتونن ده تومن جور کنن افتادع ب جون تو🥴

حقوق سربازی اصلا سرماه نمیدن...بعد چند ماه واریز میکنن.شاید هم یسال متاسفانه...هرچند ک بنظرم اصلا اسی نباید قبول کنه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه