2777
2789

امروز صبح بابام رفت بیرون زنگ زد بیاین با فلانیا بریم باغ 

ما از این خانواده خوشمون نمیاد آدمای درستی نیستن فکر کنید طرف متاهله بعد دوست پسر داره خواهرش هم حمایتش می‌کنه 

خب ما دوست نداریم با اینا رفت و آمد کنیم 

مامانم گفت ما نمیایم دوست نداریم اینا برن تو خونم 

بعدش قط کرد گوشیو

تا ساعت هشت شب نیومد مامانم گفت کجا بودی چرا اینارو بردی تو خونه من 

اونم گفت دلم خواست ب تو ربطی ندارع یکم کل کل کردن من رفتم گفتم چی شده چرا هار شدی چیشدع چرا اینجوری می‌کنی 

ماشینو ک ما طلا فروختیم برات خریدیم خونه باغ ما درست کردیم خونه ام ک پدرت بهت داد تو از خودت چی داری ک مینازی ماهیتابه املتو پرت کرد طرفم پام سوخت لگد هم زد زیر منو مامانم 

ب همه پول قرض میده بعد ته کارتم سی هزار تومنه ماشینمونو میندازه زیر پا رفیقاش می‌بره گردش 

اصلا مارو دوست نداره

خب الان من چکار کنم😭😭😭خیلی حالم بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی 🥲

چرا اینقدر نامهربونه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

باورم نمیشه همه اومدند گفتند‌چرااینطوری با بابات حرف زدی مردم چشونه اینا واقعا ادمند😐طرف رفته پی زناکاری حالا که جلوش دراومدمد زن و بچه خودشو که همه چیزو ازشون داره زده بعدشما میگید ای وای چرا بهش گفتی هار؟؟

چه بد حرف زدی با بابات اصلا دعوای زنو شوهری به تو چه ربطی داره که میپری وسط

باز بابات خیلی اقایی کرده که ظرف املت رو پرت کرده من بودم گوش خودتو میگرفتم از خونه پرت میکردم بیرون که یاد بگیری دعوای زن و شوهر به تو مربوط نیست

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
باورم نمیشه همه اومدند گفتند‌چرااینطوری با بابات حرف زدی مردم چشونه اینا واقعا ادمند😐طرف رفته پی زن ...

کی گفت بابام رفته پی زنا کاری ؟! گفت بابام دوستاشو برده با زن و بچشونو 

با اون لحنی که تو گفتی چرا هار شدی رفتار پدرت طبیعی بود ادم به بچه تو خیابونم نمیگه این حرفو چه برسه پدرش من نمیتونم حرفی بزنم چون میشه قضاوت نه شما رو میشناسم نه پدرتون ولی خدایی اگه اینجوری باهاش رفتار میکنید پس دیگه انتظار احترام نداشته باش شما میگی ما با پول طلا برات ماشین خریدیم اگه خودتون کار کردین طلا خریدین خوب چرا ماشینم برا خودتون نخریدین اگه با پول پدرتون طلا خریدین پس دیگه منت چی به سرش میزارین حالا خونه هم بهش ارث رسیده یا هرچی یه سرپناهی داره به نظرم به رفتار خودتون هم دقت کنی