2777
2789
عنوان

پسر عمه اکسم بهم پیشنهاد داده

454 بازدید | 30 پست

پیشنهاد اشنایی میگه بیا بیشتر اشنا شیم من اونو میشناسم اما نمیدونم اون منو میشناسه یا ن ی حسی بهم میگه میشناسه نظرتون چیه جیکار کنم؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امیدوارم خونده باشی چون نظرمو پاک میکنم مختص به خودت بود 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
امیدوارم خونده باشی چون نظرمو پاک میکنم مختص به خودت بود

خوندم

عشقم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ گفتم ک پسر عمه اکسم حدودا ۱ سالی بیشتره باهاش کات کردن چندین ماهه پسر عمش گیر داده حس میکنم خودش گفته برو پیامش بده چ کنم بنظرت

خوندمعشقم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ گفتم ک پسر عمه اکسم حدودا ۱ سالی بیشتره باهاش کات کردن چندین ماهه پ ...

خودش گفته بهت پیام بده که بهت پیشنهاد بده و اونم پذیرفته 🙄 حالت خوبه ؟ خونه ی پدریت چوب میکنن تو ماتحتت که میخای خودتو قاطی این اوسکولا کنی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
یعنی بنظرت میگی اکسم بهش چیزی نگفته؟

والا با این حجم باهوشی اکستو خودتو و پسرعمه اش حرفی ندارم عزیزم

بیشتر ببینید