2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 99 پست
حس میکنم شاید تکراری شده خیلی چیزا برات و باید ی تغییراتی ایجاد کنی بنویسی مثلا برا خودت که چیا عوض ...

اره تکرار هم یسری چیزا شده. یه چالشای خیلییی سخت از ابرو بگیر تا مرگ و زندگی و معجزه و فوت یکی از نزدیکان همسرم و ... هم پیش اومده

بشدت تو چالش بودم همه جوره.

نه ما خیلی سال نیست ازدواج کردیم، ۱۴۰۲ اومدیم خونمون.

ولی اشنایی قبلی و اینا بوده، میخوام بگم خودم چیزیو از عدم شناخت نمیدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره تکرار هم یسری چیزا شده. یه چالشای خیلییی سخت از ابرو بگیر تا مرگ و زندگی و معجزه و فوت یکی از نز ...

خب پس احتمالا خودت این وسط بیشتر ذهنت درگیر شده حتما با مشاور که بهت معرفی کردم حرف بزن حالت بهتر میشه و از گنگی در میای

خب پس احتمالا خودت این وسط بیشتر ذهنت درگیر شده حتما با مشاور که بهت معرفی کردم حرف بزن حالت بهتر می ...

ممنونم

اره، جسمی و روحی عمیییییق بهم ریخته م

ممنونم ازت واقعا لطف کردی بهم، دعلی خیرم بدرقه شما و عزیزانتون باشه

ممنونمبرای همچین مواردی هم عزیزم کمک کننده هستن؟

آره عزیزم کلا تو زمینه خانواده و ازدواج و... این مسائل فعالیت دارن حتی بیشتر اضطراب و تحصیلی شاید 

خواستی بزن گوگل اطلاعات راجبشون هست و رزومه های خیلی خوبی هم دارن تو اپ ها

ممنونماره، جسمی و روحی عمیییییق بهم ریخته مممنونم ازت واقعا لطف کردی بهم، دعلی خیرم بدرقه شما و عزیز ...

عزیزمی درکت میکنم برای منم پیش اومده 🥲🫂

قربونت بشم خیلی خوشحال شدم تونستم ی کمک کوچیکی هم شده کنم مشکلتون حل بشه 

انشالله که چیزی نیس و برطرف میشه😍🥰

عزیزمی درکت میکنم برای منم پیش اومده 🥲🫂قربونت بشم خیلی خوشحال شدم تونستم ی کمک کوچیکی هم شده کنم م ...

عزیزید

ان شاالله

اکانتتونپ فعال نگه دارید ان شاالله بهتون خبرای خوش بدم