2777
2789

سلام دوستان من چطوری اقایی ک ترس ازدواج داره اصن نمیدونم تو سرش چی میگذره رو مجاب کنم با ارامش ک واقعا دیگ بریدم و تقریبا مرگ شده ارزو برام انقد ک سختی دارم میکشم مخصوصا یمدته 

و ن راه پیش دارم ن پس هر سری بیانش ب بحث کشیده شده میخوام این سری با ازامش بگم اما نمیدونم با چ ترفندی و حرفی اقدام کنم شما جای من بودید چطور میگفتید ک شرمنده بشه و دلش اصن نرم بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترس بله هست ولی بنظرم خودتو گول نزن با این حرفا ادمی که بخواد تمومه براش

خب بعنوان تیز خلاصی تلاشم میخوام بکنم هرسری زبونم تلخه دعوا میشه چ سیاستی بکار ببرم ک اصن بترسه 

یه دوستی داشتم دقیقا تو همین موقعیت‌. تا اینکه یه روز به خودش اومد و دید بیشتر از این نمیتونه وقت و انرژی و احساسشو هدر بده، درنتیجه کات کرد‌ و الان داره به قصد ازدواج با یه نفر مراحل آشنایی را طی میکنه.

خب بعنوان تیز خلاصی تلاشم میخوام بکنم هرسری زبونم تلخه دعوا میشه چ سیاستی بکار ببرم ک اصن بترسه

راستش من در این مورد تجربه ای ندارم چیزی نمیگم که بدترش نکنم ولی اره بشین واقعا حرفاتو بزن سنگاتو وا کن خودت متوجه میشی 

حقیقت اینه که نمی خواد 

بنظرم خودت رو گول میزنی

با دعوا و اجبار کاری نمیشه

بشه هم یک عمر تو سر میزنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بگیر نیست و قصدش ازدواج نیستاگرم باشه با تو نیستفقط داری خودتو عذاب میدیببخشید تلخ گفتم ولی حقیقته

مشکل ما فقط این نیس خب خونشون نمیذارن خودشم ۴۰۰ میلیون چک داره همش زمان میخره ازم 

مشکل ما فقط این نیس خب خونشون نمیذارن خودشم ۴۰۰ میلیون چک داره همش زمان میخره ازم

من حرفم اینه چطور بفهمونم ک داره گرونی روز ب روز بیشتر میشه انقد فکر اقتصادی نکن هرسری با زبون تلخ ب دعوا میرسیم خب دور تر میشه