2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 99 پست
بله اغلب مواقعگاهیم از دستشون در میره و میگن بیخیال و سخت نگیر و اینا

خب خوبه دیگه ی وقتایی هم شاید خودت حساس میشی اینجور نیست؟گاهی وقتا آدم زیاد اورفینک یا همون راجب ی موضوع زیاد فکر می‌کنه اینطور شخصیتی هستی؟

بله اغلب مواقعگاهیم از دستشون در میره و میگن بیخیال و سخت نگیر و اینا

چون میدونی آقایون مثل ما خیلی چیزایی که ما برامون اهمیت داره رو جدی نمی‌گیرن و راحت تر از کنارش رد میشن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین من ۱۵ ساله ازدواج کردم ،تو این سال ها خیلی اختلافی نداشتیم که نیاز به تراپی داشته باشه اما اون ...

اتفاقا همسرم خیلی میترسه مشاوره، میگه زندگیمون چشه مگه

اوضاع خوبه

قول میده بهترش کنه

من خودم بشدت با مشاور موافقم

ایشونم میتونم راضی کنم

فقط مشاور خوب پیدا نمیکنم حقیقت

کسی که چیزایی بیشتر از چیزایی کهذمن بلدم، بلد باشه

اتفاقا همسرم خیلی میترسه مشاوره، میگه زندگیمون چشه مگهاوضاع خوبهقول میده بهترش کنهمن خودم بشدت با مش ...

آنلاین من میشناسم ی خانم خیلی فهمیده و با سواد توی اسنپ میتونی رزور کنی توی سایت های دیگه هم میشه نوبت گرفت اگر هم تهرانی که میتونی حضوری بری خانم ناهید بارانی ایشون واقن تراپیست خیلی خوبیه

چون میدونی آقایون مثل ما خیلی چیزایی که ما برامون اهمیت داره رو جدی نمی‌گیرن و راحت تر از کنارش رد م ...

میدونم، متوجهم

تا جاییکه بشه صحبت میکنه ها

ولی انگار قول هاش برام قول نیستن

تصمیماش مهم نیستن

نمیدونم چطور بگم؟

ولی خیلییی احساسات بدی رو دارم تجربه میکنم

ممنونمخیلی کامل بوداون نگاهو از کجا متوجه بشم؟نگاه دینی و معنوی به من بعنوان یه همسر چیه؟باید از کجا ...

خواهش میکنم 

حتما از آموزشای استاد محمد شجاعی استفاده کن

ایشون خیلی دوره های خوبی داره که به صورت فایلهای صوتی توی کانال و سایتشون هست

سایتشون مدیا منتظر

توی گوگل بزنی میاره

خیلی دوره های زیادی در زمینه های مختلف دارن

برای شما به نظرم الان دوره مهارتهای زندگی ۱ و ۲ مهمتره برای شروع

سرچ کنید دوره مهارتهای زندگی مدیا منتظر 

دوره هاشون توی کانال آرشیو توی ایتا هم هست 

میخواستم لینک بزارم اما نمیشه گذاشت

توی گوگل سرچ کنید کانالشون میاد

دوره های یاد خدا ، ما و امام زمان، مقام رضا ، شکرگذاری ، دشمن شناسی، حلم، مهرورزی ، راههای مبارره با غم ، سکوت و جدل ، رشد و قدرت در سایه سختیها ، تنبلی و بی حوصلگی

هر کدومش شما رو میبره توی یه عالم دیگه

استاد شجاعی خیلی خیلی خوبن

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
بیشتر ببینید
آنلاین من میشناسم ی خانم خیلی فهمیده و با سواد توی اسنپ میتونی رزور کنی توی سایت های دیگه هم میشه نو ...

خدا خیرت بده انصافا

لنگ به مشاور خوب بودم

اره استان تهرانم ولی تلفنی راحت ترم

ممنونم ازتون واقعا

خیلیی لطف کردید

میدونم، متوجهمتا جاییکه بشه صحبت میکنه هاولی انگار قول هاش برام قول نیستنتصمیماش مهم نیستننمیدونم چط ...

حس میکنم شاید تکراری شده خیلی چیزا برات و باید ی تغییراتی ایجاد کنی بنویسی مثلا برا خودت که چیا عوض شده برات و مثل قبل نیس

افسردگی هم فک میکنم اومده سراغت به خاطر مشغله کار و... بچه هم دارین؟

ممنونمخیلی کامل بوداون نگاهو از کجا متوجه بشم؟نگاه دینی و معنوی به من بعنوان یه همسر چیه؟باید از کجا ...

البته دوره هاشون خیلی بیشتر از ایناس که گفتم

من صرفا مواردی رو گفتم که فکر کردم بهتره اول اینا رو گوش بدین

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
بیشتر ببینید
افسردگی نگرفتی به نظر خودت؟سفر میرین ؟باهم وقت میگذرونین؟

افسردگیو نمیدونم حقیقت، علائمش میرن و میان

سفر بله، دی بود رفتیم

وقت هم که بله میگذرونیم باهم

من دوست ندارم وقت بگذرونیم حقیقت

قبلا عاشق اینکار بودم و الان دوست ندارم

خدا خیرت بده انصافالنگ به مشاور خوب بودماره استان تهرانم ولی تلفنی راحت ترمممنونم ازتون واقعاخیلیی ل ...

عزیزمی ایشون واقن عالین هر چند تایمی بگیرین تو همون تایم بهتون راهکار میدن و خیلی هم دلسوز و با محبت و آگاهن همچنین

ی خانم دیگه هم میشناسم ایشون هم خوبه اما صمیمت خانم بارانی بیشتره 

خانم ناهید طاهری بخش از گوگل یا برنامه حال میتونین باهاشون رزرو کنین 

خواهش میکنم حتما از آموزشای استاد محمد شجاعی استفاده کنایشون خیلی دوره های خوبی داره که به صورت فایل ...

ممنونم ان شاالله حتما اسفاده میکنم

دارم کانالشونو

با دانشگاه چندین سال پیش مشهد رفتیم، سی دی اشونم فکر کنم خریدم

دقیق یادم نیست

خیلی قبولشون دارم

ولی نمیدونستم تو مباحث مهارت های زندگی هم، جلساتی دارن.فکر کردم فقط مهدویت هست

عزیزمی ایشون واقن عالین هر چند تایمی بگیرین تو همون تایم بهتون راهکار میدن و خیلی هم دلسوز و با محبت ...

چون ایشون هم خیلی خوب وقت میزارن و راهکار میدن و مشاور خوبی هم هستن اگر خواستی اصلا جفتشون رو امتحان کن ی جلسه با هر کدوم ببین نظر هر کدوم چطوریه بیشتر دستت میاد و راهکار میگیری و از جوانب مختلف بهش نگاه میشه

اما اول با خانم بارانی بردار به نظرم