2777
2789
عنوان

مامانایی پیگیر دو زبانه

1239 بازدید | 82 پست

سلام مامانا 

سال نو پر از اتفاقای نو

من پسرم چهار سالشه 

از همون نوزادی با اهنگای انگلیسی 

و بعد از یک سال و نیم برنامه کودکای انگلیسی تا الان ک چهار سالشه

ولی اصلا تاثیری نداشته و در حد چند کلمه فقط

کیا با برنامه کودک بچشون دو زبانه شدن 

و جواب گرفتن 

لطفاً کمک کنید. و راهنمایی 

چرابچه رواذیت میکنین مامانای امروزی چرااینجوری شدن بچه ازشکمشون درنیومده کلاس زبان کلاس نقاشی انگارمسابقه ست توروخدابزارین یکم بزرگتربشن بعدبفرستین 

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

با برنامه کودک که دوزبانه نمیشن و چندتا کلمه یاد میگیرن و جملات کوتاه خوبه ها نمیگم بده ولی دوزبانه نمیشه

در برخی موارد بچه نه تنها یاد نمیگیره بلکه فارسیم قاطی میکنه

اون دو زبانه که میگن باید داخل محیط باشه و اینا زیر نظر مدرس و متخصص اتفاق میوفته، یا محیط شدیدا با زبان متفاوت مثل بچه هایی که داخل خونه مثلا ترکی حرف بزنن بیرون از خونه و مهد فارسی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرابچه رواذیت میکنین مامانای امروزی چرااینجوری شدن بچه ازشکمشون درنیومده کلاس زبان کلاس نقاشی انگارم ...

عزیزم مسابقه نیست 

برنامه ریزی برای اینده است 

چرابچه رواذیت میکنین مامانای امروزی چرااینجوری شدن بچه ازشکمشون درنیومده کلاس زبان کلاس نقاشی انگارم ...

همون بخدا کلی وقت هست من ۷ شروع کردم الان که ۱۹ سالمه تازه وسطش یه وقفه ۳ ساله بود بخدا زبانو تا حد خیلی خوب یادگرفتم نمیگم دو زبانه شدن بده ولی واقعا یسری بچه هارو اذیت میکنه و بیخودی میرن روی مخ بچه حالا دو زبانه هم نشد فدای سرش...

با برنامه کودک که دوزبانه نمیشن و چندتا کلمه یاد میگیرن و جملات کوتاه خوبه ها نمیگم بده ولی دوزبانه ...

والا خیلی از بچه ها با همین کارتون ها دو زبانه شدن

پیج دکتر امینی رو یه سر بزنید و خیلی از پیجای دیگ

عزیزم مسابقه نیست برنامه ریزی برای اینده است

چه ربطی داره بخدا 4ساله هنوزنمیتونه حرف بزنه چه برسه انگلیسی حرف بزنه

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

پسر من چهار سالش هست تقریبا خوب می فهمه گهگاه هم استفاده می کنه لغاتروزی چقدر میبینه؟کدوم کارتونا؟بع ...

خوب میریم مهمونی یهو میبینی شبکه پویا رو میبینه میخکوب میشه

تقریبا هر وقت بخواد برنامه کودک ببینه انگلیسی میبینی

خوب میریم مهمونی یهو میبینی شبکه پویا رو میبینه میخکوب میشه تقریبا هر وقت بخواد برنامه کودک ببینه ان ...

اوه این بده

اصلا نباید پویا ببینه

کارتونهای سایت دکتر امینی بزار ببینه مناسب سنشون

تو خونه بزار روشن باشه موقع بازی هم گوش بده تا ناخودآگاه یاد بگیره

Be nice😊

چه ربطی داره بخدا 4ساله هنوزنمیتونه حرف بزنه چه برسه انگلیسی حرف بزنه

والا پسر من خوب حرف میزنه

من میخوام قبل دیپلمش بفرستمش پیش عمش ...واس این میگم زود راه بیافته بلکه زود تر 

اوه این بدهاصلا نباید پویا ببینهکارتونهای سایت دکتر امینی بزار ببینه مناسب سنشونتو خونه بزار روشن با ...

عزیزم پدرش میگه هرچی کارتن بیشتر میبینه فارسیش قویتر میشه😂😂😂

نمیدونم چرا اینجوری شده

عزیزم مسابقه نیست برنامه ریزی برای اینده است

ببین من نمیگم متخصصم ولی یه سرشته ای دارم توی این زمینه

این کاری که شما داری شروع میکنی بهش میگن دوزبانه شدن در حد افراد بومی اون منطقه، که این فقط یه تئوریه که اگه از سن قبل بلوغ شروع بشه زبان بچه در برخی موارد مثل تلفظ و مهارت های غیر مستقیم بهتر میشه، فقط تئوریه، و بعد از بلوغ هم ممکنه اون مهارت هارو بچه به دست بیاره فقط با روش های متفاوت، پس کاملا ممکنه که بچتون در اینده هم دو زبانه خوبی بشه، اگه دوست نداره الان یا علاقه نشون نمیده به بعد هم میتونید معکولش کنید، همونطور که گفتم تا قبل بلوغ بر اساس یک سری تئوری ها فرصت دارید چون هنوزم بخش های مغز و تار های صوتی و حنجره به بلوغ نرسیدن.

با برنامه کودک که دوزبانه نمیشن و چندتا کلمه یاد میگیرن و جملات کوتاه خوبه ها نمیگم بده ولی دوزبانه ...

4 سال خیلیم زود نیست

اتفاقا بهترین فرصته بچه از همونموقع عادت کنه

چیزای مختلف یاد بگیره و تو ذهنش بمونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید