2777
2789
عنوان

پدرم سال تحویل خونه نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 31 پست
منم می‌دونم پدرم داره خیلی زحمت می‌کشهولی همش احساس میکنم به خاطر مامانم نیومد خونهسالای قبل چند روز ...

خب اره شاید بخاطر مادرتون نیومده باشه،تاپیک قبلیتون خوندم،عزیزم به نظرت پدرت حق نداره دوری کنه از( معذرت میخوام بی احترامیه)همچین همسری؟حق بده بهش ،آخه هر چی هم باشه کم میاره یه جایی،کم کم سرد میشه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

عزیزم شما باید قبل عید سعی میکردی آشتیشون بدی باهر دو صحبت میکردی بچه هر چقد هم عزیز باشه اولویت یه مرد زنشه وقتی قهرن دیگه چه دلخوشی داره که پاشه بیاد

بفرما جلو ته صف مال خودمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مشکلی لابد پیش اومده بود که ترجیح دادن نباشن.توروخدا تو این شرایط بد اقتصادی بیشتر مراقب پدرا باش ...

بله درست میگید ولی من از حرفش که گفت خانواده ای برام نمونده که بخوام بیام سال تحویل کوفتم شد. لحظه سال تحویل با بغض نشستم سر میز

خب محل کارش پنج دقیقه هم از خونه فاصله نداره. نمیتونست ۱۰ دقیقه بره بیاد؟ یا حداقل زنگ بزنه خونه به ...

اینجوری که قهمیدم برای پرهیز از تشنج نیومده خونه

آدم جایی میره که دلش خوش شه و آرامش پیدا کنه

سعی کن با ظرافت و سیاست، محیط خونه رو آروم کنی

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
عزیزم شما باید قبل عید سعی میکردی آشتیشون بدی باهر دو صحبت میکردی بچه هر چقد هم عزیز باشه اولویت یه ...

عزیزم آشتیه چی؟ ۱۸ ساله باهم مشکل دارن صد تا راهم رفتن و درست نشده

منم بچگیم سر مشکلات اینا حروم شد دیگه برای چی باید بیشتر از این خودمو قربونی دو تا آدم نابالغ بکنم. 

خب اره شاید بخاطر مادرتون نیومده باشه،تاپیک قبلیتون خوندم،عزیزم به نظرت پدرت حق نداره دوری کنه از( م ...

نه بابا بی احترامی نیست. دیگه هممون فراری شدیم از خونه به خاطرش

نه بابا بی احترامی نیست. دیگه هممون فراری شدیم از خونه به خاطرش

خب همین دیگه ،پی پدرتون حق دارن 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
اینجوری که قهمیدم برای پرهیز از تشنج نیومده خونهآدم جایی میره که دلش خوش شه و آرامش پیدا کنهسعی کن ب ...

قبلا تلاش کردم، چندین سال بیشتر از ۲۰ میلیون هزینه زوج درمانگرای مختلف کردیم و صد بارم کل فامیل اومدن پا درمیونی فایده نداشته

منم به این نتیجه رسیدم که من نه تو ازدواجشون نقش داشتم نه انتخاب کردم به دنیا بیام، پس وظیفه ی من نیست رفتار دو تا آدم نابالغ رو مدیریت کنم همین جوریشم به اندازه کافی از نظر روانی هزینه دادم و آسیب دیدم

چه جالب. پدر مادر من طلاق عاطفی هستن. پیام دادم کی میای خونه ببینیمت گفت هر وقت اومدم خبر میدم 🥲

واقعا درک میکنم چقدر طلاق عاطفی افتضاحه آدم احساس میکنه همخونه داره تا خانواده. هر چند به نظرم مهر محبت بین همخونه ها به مراتب بیشتره

خب همین دیگه ،پی پدرتون حق دارن

به نظرم رفتار پدرم فقط نابالغانه ست که فرار رو به قرار ترجیح بده و بچه هاشو ندید بگیره. از این بدم میاد که انقدر درگیر دشمنی کردنن ما رو یادشون رفته عین دو تا چرخ دنده ان که من و داداشمو دارن بین خودشون له میکنن فکر میکنن خیلی دارن لطف بزرگی میکنن به خاطر ما خونه هاشونو جدا نکردن