2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 47 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره حق داری واقعا 

حتی باید بهت عیدی میدادن 

شما هم هیچی نگو خودتو سبک نکن 

فقط آروم ب نامزدت بگو ما اگه بودیم ی تعارف میزدیم و بهش احترام میذاشتیم از خانوادت توقع نداشتم ولی از خودت خیلی.

خوبه بعدا هروقت سفری واست پیش اومد دلت خواست تنها بری دیگه مجوزشو داری 

نشون به اون نشون که سنگ اولو شوهزت پرت کرده تو هم اجازه داری 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

کار نسبتا بدی است اما نباید به یک اختلاف بزرگ تبدیل بشه، شاید غیر عمد بوده، مثلا فکر کردند ممکنه خانواده شما اجازه نده تو عقد مسافرت برید، البته شاید، در هر حال نباید به اختلاف بزرگی تبدیل بشه، شما هم بهتر بود بهش می گفتید که تعطیلات عید فرصت خیلی خوبی است برای کنار هم بودن و با این چملات سعی می کردید چند روز عید را پیش خودتون نگه می داشتید، پیشنهاد می کنم ی موقع متلک و تیکه بارونش هم نگنید، که مثلا تنهایی بخت خوش گذشت و از این حرف ها، قطعا خودش به اشتباهش پی می بره

بی پرده بگم برا شوهرت مهم نیستی 

بهتره بشینی خوب فکراتو بکنی .

شما خانمی و با توجه به فرهنگشون که راحتن باید شوهر شما اولویتش شما بودی

برگشت تکلیفت مشخص کن فردا سر زندگیت نخواستی باهاشون بری تو رو نزاره بره با خانوادش

بفرما جلو ته صف مال خودمه
کار نسبتا بدی است اما نباید به یک اختلاف بزرگ تبدیل بشه، شاید غیر عمد بوده، مثلا فکر کردند ممکنه خان ...

میدونی من بهش گفتم لااقل دوروز من تعطیلم بمون بعد برو ولی بازم اهمیتی نداد بهم

من نمیرفتم اصلا ولی انتظار داشتم اولین عید احترام بزارن و همسرم پیش من باشه به جای اینکه بره با اونا

اون دیگه تقصیر همسرته ربطی به شعور خواهر شوهر و مادرشوهر نداره شما کلا حق نداری از اونا ناراحت باشی ولی درباره شوهرت حق داری