2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 47 پست

اگه شوهر من بود قطعا پاره اش میکردم ☺️☺️☺️خانواده شوهر تقصسری ندارن 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

عقد بودیم شب یلدا بود و مادر همسرم برای من شب یلدایی نیاورد وعوضش کل خانواده خودش و دعوت کرده بود اون شب خونش و حتی به منم تعارف نکرد برم شوهرم پیش اونا بود یه روز فیلمش و خواهدشوهرم برام گذاشت دیدم شوهرم عین خیالش نبود و داشت کیف می‌کرد باهاشون حالا من اون شب برام هزار شب گذشته بود هیچ وقت نبخشیدمش من ازدواج کردم ولی دخالت مادرشوهرم تو زندگیم بود  الانم خستم کاش همون دوران جدا میشدم

شوهر شماهم میتونست دوروز کنار همسرش باشه و بعد بره مسافرت اما رفت تو دوران نامزدی شوهرت و بشناس هیچ وقت احساسی برخورد نکن و خوب تحقیق کن ببین دلیلی داشته رفته یا خیلی به حرف خانوادش چی بوده  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما نمیتونیم قضاوت کنیم شاید از قبل مشکلاتی بین خودتون وجود داشته ک شما الان نمیگید.فقط ی مثال میزنمج ...

جاری شما به نظرم بهانه گیر است و هر سوژه ای را تبدیل به تقابل و منازعه مب کنه و به نظر میاد ی جور بیماری روانی داره