2777
2789

من فکر میکردم بیش فعالی دارم بخاطر اینکه بتونم کارامو انجام بدم اهمال کاری نکنم تمرکز داشته باشم و...رفتم روانپزشک ولی دکتر برای افسردگی بهم قرص داد

یه هفته پیش رفتم روانپزشک واسه عدم تمرکز و کم شدن حافظه و افسردگی و وسواس فکری به این صورت که زیاد به گذشته فکر میکردم و خودمو بابت رفتارهام سرزنش میکردم و خیلی خجالت و عذاب میکشیدم و بی دقتی و علائم بیش فعالی هم داشتم استرس بی خود و بی جهت هم داشتم، نمیتونستم کارهامو تا اخر انجام بدم نصفه ول میکردم همه کارامو ، زود انگیزم از بین میرفت، دکترهم بهم چند تا قرص داد برای افسردگی و حافظه

الان با خودم میگم شاید کم خونی  و کمبود ویتامین دی و از این چیزا دارم الکی رفتم پیش روانپزشک؟ چند سال پیش که آزمایش دادم کم خونی مینور داشتم قرص هم خوردم ولی تغییری نکردم همیشه همینجور بودم پاهام همیشه سردن

الان مثل چی دارم میلرزم از ترس که داروهارو قطع کنم یا نه؟ داروهایی که دارم میخورم استراموکس ۱۰، نوروتریپلین ۲۵ روزی ۲ بار، جینک اکتیو، ویتامین ب ۱ ۳۰۰.

نکنه الکی رفتم روانپزشک بیخود دارم دارو میخورم؟ 

دارو اعصاب دو هفته بعد اثرش معلوم میشه

تحمل کن 

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه چکاپ میگفتی روانپزشک بنویسه عزیزم.

بگو دکتر عمومی بنویسه انجام بده ببر پیش روانپزشک دوباره.

عزیزم کمبودهای ویتامین و آهن درسته روی خلق اثر دارن ولی افسردگی ناشی از فقط یک عامل نیست، فاکتورهای مختلفی و هرکدوم تا اندازه ای میتونن اثر بذارن. اگر افسردگی شدیدی هست نمیشه با ویتامین و آهن حلش کرد عزیزم.

برو آزمایش خون بده 

ببین چه خبره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
یه چکاپ میگفتی روانپزشک بنویسه عزیزم.بگو دکتر عمومی بنویسه انجام بده ببر پیش روانپزشک دوباره.عزیزم ک ...

چرا خود دکتر چیزی نگفت😪 من علائممو بهش گفتم اون این داروهارو داد

حالا من که دکتر نیستم‌نمیدونم، ولی ممکنه دکترت طبق علائم میدونسته این یه کمبود ویتامین ساده نیست.

ولی به هرحال شما کمبودهات رو جبران کنی برای سلامتی ت مفیده. چکاپ بده داروی اونم بگیر.

منم خودم میدونم بدنم کمبود داره، به روانپزشک گفتم چکاپ نوشت و بردم، ویتامین و آهن هم برام نوشت، ولی خب داروی افسردگی م سرجای خودش بود.

عزیزم تو آزمایش ک فریتین یعنی ذخیره آهنت پایین باشه و هموگلوبین زیر ۱۰ باشه واست سروم آهن مینویسن دوتا بزنی کم خونیت خوب میشع ولی اگه آزمایش دادی دیدی خیلی کم نیست حتما قرص فلیپ ۳۰ رو بخر کم خونی من با خوردن دوبار در روز این قرص ب مدت دوماه حل شد،البته هنوزم قطع نکردم چون دکتر گفت عمر گلبول خونم کمه، همیشه باید بخورم 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
باشه 🥺😭اینجا خیلی ترسوندنم

نترس دکتر از رو علم و تجربش تجویز کرده برات ،به حرف دکتر عمل کن ضرر نمیکنی،اگرم دارویی بهت نساخت بگو عوضش کنه برات ولی سر ساعتش داروهاتو بخوری زندگی برات خیلی راحت تر میشه،ممکنه بعد یه مدتم بتونی با تشخیص پزشکت یواش یواش کنار بزاریشون.

منم خودم میدونم بدنم کمبود داره، به روانپزشک گفتم چکاپ نوشت و بردم، ویتامین و آهن هم برام نوشت، ولی ...

اها ممنون عزیزم از تجربت 

باشه ازمایش میدم ، ازمایش خون بدم با ویتامین دی؟ فقط این دوتا؟ چک اپ کلی فعلا بخاطر هزینش نمیتونم میخوام برگه ازمایش چند سال پیشو ببرم ازمایشگاه بگم ازمایش خون و دی میخوام بدم