2777
2789
عنوان

خدایاچه غلطی کردم رفتم روانپزشک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 67 پست
نترس دکتر از رو علم و تجربش تجویز کرده برات ،به حرف دکتر عمل کن ضرر نمیکنی،اگرم دارویی بهت نساخت بگو ...

خیلی ممنون گلم خیالمو راحت تر کردی، راستی این داروها ممکنه احساساتمو از بین ببرم و بی تفاوت بشم؟ چون کار هنری میکنم راستش افسردگیه حتی واسم خوب بود ولی نمیخوام بی احساس و بی تفاوت بشم بخاطر کارای هنری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اها ممنون عزیزم از تجربت باشه ازمایش میدم ، ازمایش خون بدم با ویتامین دی؟ فقط این دوتا؟ چک اپ کلی فع ...

من بعد خیلی سال بود چکاپ کامل دادم. ولی خب هر فاکتوری دکتر بنویسه فقط بررسی میکنن. به دکتر بگو فقط کم‌خونی و ویتامین دی رو میخوای چک کنی هزینه الکی برای بقیه ش نمیخوای بدی. دکتر عمومی هم بری مینویسه

تجربه من اینه که بری پیش روانپزشک بگی سلام میگه بیا نسخه بنویسم برات🙄 

اول باید میرفتی پیش روانشناس که مصاحبه کنه و ببینه ملاک‌های اختلال رو داری یا خیر. با روان درمانی حل میشه یا نه. بعد بری سراغ دارودرمانی

اگه‌هم میگی نشخوار فکری داری و خودت رو سرزنش میکنی و توی گذشته و آینده سیر میکنی قطعا صرفا کمبود ویتامین نمیتونه توجیهش کنه.

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
تجربه من اینه که بری پیش روانپزشک بگی سلام میگه بیا نسخه بنویسم برات🙄 اول باید میرفتی پیش روانشناس ...

دکتر گفت یه ماه دیگه بیا ، قرص ها به اندازه یک ماه هستن، اگه قرصام تمام شد و دکتر تا چند روز بعدش نبود چی میشه؟ چون انگار دکتر گفت تا بیست روز بعد عید نیستیم

خیلی ممنون گلم خیالمو راحت تر کردی، راستی این داروها ممکنه احساساتمو از بین ببرم و بی تفاوت بشم؟ چون ...

داروهای ضد افسردگی احساسات رو سرکوب یا کم نمیکنه فقط باعث میشه سروتونین که عامل ثبات خلق مثبت هست، دیرتر جدب بشه و از بین بره. در نتیجه غلظتش توی خون تون مناسب میشه و خلق تون میاد بالا 

دکتر گفت یه ماه دیگه بیا ، قرص ها به اندازه یک ماه هستن، اگه قرصام تمام شد و دکتر تا چند روز بعدش نب ...

اگه‌دارو تموم شد از هر کدوم یه ورق اضافی بگیر مصرف کن تا وقتی دوباره چک بشی