2777
2789
عنوان

تو جمع نشسته بودیم که عروس خالم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 67 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همین توام و مجردم نمیشه با هر کسی ازدواج کرد که ، ناراحت نباش عزیز دلم❤️

اره عزیزم

منم تازه با یکی ک قصدش باهام ازدواج بود کات کردم

ب خاطر رفیق باز بودنش و خیانتش تو اینستا

وگرنه اگه اینارو نمیفهیدم‌الان متاهل بودم باهاش.

اما ب چ قیمتی؟

چون دختر عاقلی هستی عزیزدل😘❤️

فداتشم عزیزم خودت خوبی همه رو خوب میبینی 💞

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

اره عزیزممنم تازه با یکی ک قصدش باهام ازدواج بود کات کردمب خاطر رفیق باز بودنش و خیانتش تو اینستاوگر ...

همین دیگه درواقع شاید به ظاهر شکست بوده ولی اگه عمیق نگاه کنی میبینی برد کردی❤️❤️❤️

چه ربطی داره ...

من ۲۰ سالمه یکی از دوستام ۱۵ سالگی شوهر کرد 

الان من باید خودمو با اون مقایسه کنم ؟ نه شرایط زندگی هرکس متفاوته 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

یکی مثل عروس خالت پیدا بشه این رو به من بگه در بهترین حالت 💩 بهش 

نتونستم مودب باشم واقعاً متنفرم از آدمای این چنینی متنفررررر

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من خودم ۸۱ ام ..برا یه دختر هیچوقت دیر نیست ماها همیشه خواستنی و جذابیم=)نزار اعتماد ب نفست رو خورد ...

همه ابنا درست

اتفاقا تازگیا خودم از یه رابطه سمی ک قرار بود ب ازدواج ختم شه اومدم بیرون

ولی بقیه درک و شعور ندارن

۲۵ سالمه ولی زیاد میدونن🙂💔