2777
2789

کاش ما بچه هایش نبودیم 

پدر من یه خیانتکار هستش که چندین بار به مامانم خیانت کرده یه آدم بی مسئولیت وحشی 

الان ببینی مامانم شکسته شده اما هرکس میبینه میگ بابات چقدر جوون تر از مادرته نمی‌دونن که با هرز پریدنا و بی خیالی اش زندگی ما ها رو تباه کرده

امشب شب قدر ما رفته بودیم حسینیه مراسم احیا خواهر کوچیکم هفده سالشه نیومد 

برگشتیم ادیدیم یهو ابجیم نیست 😭 نگو ما نبودیم آبجی ام و کتک زده و آبجی ام فرار کرده رفته خونه دوستش 

وقتی دیونس خب پیشش تنها نمونید، دیگه فکر نکن بقیه زندگی گل و بلبلی دارن همه همینن حالا نوعش ممکنه فر ...

بین فامیل و آشنا هیچکس همچین رفتاری با دخترش نداره که این اینطوریه 

داییم به خاطر دوری از دختر داییم دق کرد بنده خدا آنقدر که ناز دختر داییم و میکشید و دوسش داشت .‌ میرم خونه خالم میبینم دختر خالم با باباش انقدر قشنگ صحبت میکنن و تبادل نظر دارن حسودیم میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بین فامیل و آشنا هیچکس همچین رفتاری با دخترش نداره که این اینطوریه داییم به خاطر دوری از دختر داییم ...

میگم دیگه همه مشکل دارن ولی نوعش فرق داره اونا هم مشکلات دیگه دارن در کل بیخیال خودت و اذیت نکن ، درس بخون کار کن مستقل بشی از دستش راحت بشی