2777
2789
عنوان

رسم و رسومات و اخلاقیات کوردها

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 65 پست

بابام کرد هست 

رسم و رسوم خاصی ندیدم داشته باشن

خیلی دستودلبازن مهمون نوازن  

مرداشون خیلی به زن احترام میزارن  

عروس دوست بودن بستگی به خانواده طرف داره 

ولی تنها چیزی که خیلی توشون مشترک بوده اینه که اکثر مرداشون یه جورایی میشه گفت زن زلیلن😂💔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم کردم،دیگه مثل زمان قدیم نیست رسم و رسومی درکار نیست،فقط تنها اخلاقی که کردا دوست دارن اینه که خونگرم باشی و خوش اخلاق،واحترام به خانواده شوهر،از آدمایی که سردن اصلا خوششون نمیاد

نمیخوام معلم بازی دربیارم ولی کلمه ی اخلاق خودش جمع هست(جمع خلق هست) و "اخلاقیات "غلط هست❤️همینجوری ...

اتفاقا کاش همه تذکر بدن

زبان فارسی داره نابود میشه 🥺🍉

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من خودم کردم،دیگه مثل زمان قدیم نیست رسم و رسومی درکار نیست،فقط تنها اخلاقی که کردا دوست دارن اینه ک ...

این ویژگیارو دارم.فقط برام جالب بود ک درباره پدر مادرش با فعل جمع صحبت میکرد ...

بستگی به ادم و خانوادش داره هیچ ربطی نداره به این که طرف کرده عروس دوسته یا نه نداره

من عروس یه خانواده کردم اونا عروس دوستن ولی برعکس یه خانواده دیگه رو میشناسم فقط مونده عروسه رو تو اسید حل کنن😂

بابام کرد هست رسم و رسوم خاصی ندیدم داشته باشنخیلی دستودلبازن مهمون نوازن مرداشون خیلی به زن احترام ...

ببین این طرفم خیلی با ادبه.خیلی مهربونه.درباره پدرمادرش صحبت میکنه فعل جمع ب کار میبره.درباره پدر مادر منم همین طور...

بستگی به ادم و خانوادش داره هیچ ربطی نداره به این که طرف کرده عروس دوسته یا نه ندارهمن عروس یه خانوا ...

خودت هم کردی ؟

من فارسم خیلی از اختلاف فرهنگی میترسم .اما طرفم خیلی محترم و مودبه 

ببینید هر قومیتی خودشون بهتر میشناسن،چ کرد،ترک،لر....

بالاخره زبون همو بهتر بلد هستن 

ولی دوتا قوم جدا،تا خانواده بخواد با اون عروس مچ بشه و بلعکس عروس هم بخواد بفهمه اونها رو یا خیلی طول می‌کشه یا متاسفانه نمیشه