2777
2789

بچه ها واسه تحصیل فعلا رو این ۲ شهر فکر کردم هرچی میدونین بگین لطفا چون اشنایی زیادی ندارم با این ۲تا

امکانات ،مردمش، اب و هوا 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بروجرد رو نمیدونم ولی یاسوج رو بیخیال شو، گندکاریاشون تمومی نداره 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بیشتر ببینید

ببین عزیزم 

هر دو لر زبانند ولی تفاوت های فاحشی باهم دارن 

اول باید دید خودت از کجا میری 

و کدوم یک به فرهنگ تو نزدیکه

مثلا من چون لرزبانم و بسیاری وجه مشترک دارم با فرهنگ یاسوج  فاصله شهریم با یاسوج کمه انتخابم یاسوج

چون بهتر میتونم انس بگیرم

بلاخره در مدت تحصیل زمان کمی نیست 

هر چند بروجرد نرفتم و این کلا مثال بود برای رسوندن منظور

در رابطه با اتفاقات که توی یاسوج هم افتاده خب ازین اتفاقا ها توی هل شهر قومیتی هست زیاد سعی کن برات محیط رو ترسناک جلوه ندن

چون که شاعر در وصفمون میگه ای دلبروم قدت بلنده چشات درشت و موهات کمنده👻 تنها آپشنی که دارم لر بودنمه که اونم تازگیا ترند شده😌😂روی چشمام قدمته  کلی عشق از من طلبته...💕

بیشتر ببینید
جفتش خوبه...من خودم عاشق یاسوجم یادش بخیر اکس سابق سابقم یاسوج بودش.....

اب و هواش چطوره؟من خودم اهل سرد سیرم گرما رو تحمل ندارم😂

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

ببین عزیزم هر دو لر زبانند ولی تفاوت های فاحشی باهم دارن اول باید دید خودت از کجا میری و کدوم یک به ...

من خودم کوردم عزیزم

ببین عزیزم هر دو لر زبانند ولی تفاوت های فاحشی باهم دارن اول باید دید خودت از کجا میری و کدوم یک به ...

یاسوج شهر امنیه؟

بروجرد اطلاع نداری عزیزم؟

من خودم کوردم عزیزم

خب عزیزم فرهنگ ها دوره 

😁 ولی در کل آدمای خوبین

لر جماعت غریب نوازه 

بری میگیرتت

چون که شاعر در وصفمون میگه ای دلبروم قدت بلنده چشات درشت و موهات کمنده👻 تنها آپشنی که دارم لر بودنمه که اونم تازگیا ترند شده😌😂روی چشمام قدمته  کلی عشق از من طلبته...💕

بیشتر ببینید