2777
2789
عنوان

بچه ها راجب یاسوج و بروجرد بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 49 پست
یاسوج شهر امنیه؟بروجرد اطلاع نداری عزیزم؟

ها بابا امنه عزیزم

من سال دوبار میرم 

نگران نباش

هواش هم خب سردسیری هست ولی خب دیگه جنوبه دیگه 

برفم میاد۰😁ولییییی دیگه مثل ایلام سنندج و کرمانشاه نیس

چون که شاعر در وصفمون میگه ای دلبروم قدت بلنده چشات درشت و موهات کمنده👻 تنها آپشنی که دارم لر بودنمه که اونم تازگیا ترند شده😌😂روی چشمام قدمته  کلی عشق از من طلبته...💕

بیشتر ببینید
خب عزیزم فرهنگ ها دوره 😁 ولی در کل آدمای خوبینلر جماعت غریب نوازه بری میگیرتت

اتفتقا فکر میکردم کورد با لر سازگارتره که چون حس کردم نقاط مشترک زیاد دارن 

گرفتن نمیخوام اینجور که معلومه بی حاشیه باشم بهتره🤣🤣🤣

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ها بابا امنه عزیزممن سال دوبار میرم نگران نباشهواش هم خب سردسیری هست ولی خب دیگه جنوبه دیگه برفم میا ...

خداروشکر خوبه هواش متعادله مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

اتفتقا فکر میکردم کورد با لر سازگارتره که چون حس کردم نقاط مشترک زیاد دارن گرفتن نمیخوام اینجور که م ...

😂شوهر نمیگم

منظورم خاکش بود که بعد اسیرت میکنه

چون که شاعر در وصفمون میگه ای دلبروم قدت بلنده چشات درشت و موهات کمنده👻 تنها آپشنی که دارم لر بودنمه که اونم تازگیا ترند شده😌😂روی چشمام قدمته  کلی عشق از من طلبته...💕

بیشتر ببینید
خداروشکر خوبه هواش متعادله مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی

فدات عزیزم

بیشتر ببینید

من اهل یاسوجم عزیزم

طایفه گرا و قومی قبیله ای هستیم اما کسی با یه دختر دانشجو کاری نداره

هوا هم سرده ، زمستونا چندبار برف میاد

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید

سلام عزیزم من بروجردیم الانم برا تعطیلات اینجام 

آب و هواش عالیه ببین عالی طبیعت و مکان های تفریحی طبیعی داره واقعه خیلی خوبن 

مردمش اگه کاری بهشون نداشته باشی ندارن مهربونم هستن ما پلاکمون داشت میوفتاد چند نفر بهمون گفتن یا دامنم داشت گیر میکرد به موتور چند نفر بهم گفتن که دامنمو جمع کنم . ترجیحا وقتی هوا تاریک تاریکه تنها نری بیرون 

امکاناتش نه خیلی خوبه نه خیلی کم . متوسطه همه چی داره ولی نه در حد شهرای بزرگ . باید جای چیزی که میخوایو پیدا کنی 

درکل من بودم انتخابش میکردم بستگی به خودت داره

اصالت لر 🌬

آب و هوای یاسوج خوبه

امکانات هم تا حد امکان داره بالاخره مرکز یه استانه

زبانشون هم لری‌یه اگه مشکلی نداشته باشی

در کل آدم خودش خوب باشه هر جای دنیا هم بره آدم بد هست مهم اینه آدم خودش چطوری باشه😊

من دختر بهارم.. به سرسبزی و پرشوری بهار تو دل اردیبهشت...🥰ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂..دیدی بعضی وقتا دلت از همه‌جا میگیره، از عالم و آدم شاکی هستی ، یقه‌ی همه رو میگیری. یه لحظه همون‌جا وایسا. به هیچی فکر نکن. چشاتو ببند. فقط اینارو تصور کن. مگه تو چند سالته؟؟ گیریم ۵۰ سالتم باشه. میدونی چقد روزای دیگه پیش روته؟؟ چقد صبح پیش روته که منتظرن تو با عشق و شور شروعشون کنی؟؟چقد بهار مونده که از ثری تا ثریاش ، ذره‌ها و گل و درختای پر تلاطمش بهت یادآوری کنن که میتونی مثل اونا قلب سخت زمین رو بشکافی و رشد کنی🌱😍سبز شوی زیبا شوی.تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )

بیشتر ببینید
😂شوهر نمیگممنظورم خاکش بود که بعد اسیرت میکنه

اها🤣🤣نمیدونم ببینیم خدا چی میخواد🫠