2777
2789
وراجی کی چیشد کی کجا رفت کی حاملست کی ریده کی زاییده کی خاک تو سرش گذاشته از این چیزا

ووااییی🤣🤣🤣خوبه که هی برات صحبت می کنه😂

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهاراه صحبت با نامزدته تا اون نخواد چیزی عوض نمیشه

هزار دفعه گفتم تایید کرده و گفته باشه ولی الان فک کن نصفه شب پیام داده پسرم خوابیده بیا منو ببر خونتون واسه احیا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 جالب ترش نامزدم رفته آورده 

😭😭 حالم بده چیکار کنم بنظرت راه حل داری

اروم باش عزیزم درست میشه

نامزدتو با زبون خوش رام کن مردا با زور حرف قبول نمیکنن

موقعی ک پیششی یجور بهش بگو ک خیلی اذیت میشی(بانوارش و بغلو..)

اروم باش عزیزم درست میشهنامزدتو با زبون خوش رام کن مردا با زور حرف قبول نمیکننموقعی ک پیششی یجور بهش ...

هزااار بار گفتم همه جوره هم با ناز و نوازش هم با اینکه دیگه متاهل شدی 

بعد خودمم چند ماه میخام نامزد بمونم هی اینجوری ببینم میخام حرص بخورم واااای 

اگه نتونستی حرفت رو بهش بقبولونی عقد نکن

🇵🇸✌🏻میکنند اسلام و قران را فدایت اما/ از کیسهٔ خلیفه میبخشند اینان، تورا (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗تاپیک ارث کمتر رو بخون تا بدونی چرا ارث زن نصف مرده💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید ، پول زیادی با خودتون نبرید تا تحت تاثیر تبلیغات هوس خرید نکنید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه برای خشکی و موخوره روغن بنفشه. دستور دین ناشکری نکردن و صله رحم هست سال ۹۸ یه خامه ۴هزار تومن بود الان شده ۴۰ت همون موقع هم ما ناشکر بودیم الان بدتر شدیم. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید
چیکار کنیممن ب مامانم گفتم میگه فعلا نامزدید چیزی نگو ... بعد رفتید خونه تون ادامه دار شد گوشزد میکن ...

مادرتون درست میگه چون داداششون هنوز خونه ی پدرش زندگی میکنه ان شاءالله ازدواج کردید خودشون می‌فهمن که دادششون دیگه زندگیه جدا داره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست