2777
2789

بچه ها من ۱۰ روزه ارتو کردم

با وجود اینکه بعد هربار چای نوشیدن و غذا خوردن

مسواک میزنم و هر شب نخ دندان اما

دندان هایم یک هاله زرد رنگ گرفته 

خداییش دیگه چیکار باید بکنم 

😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترم 12سالشه الان 4ماهه ارتو کرده بله طبیعیه یکم زرد میشه ولی تو فرم  ارتو نوشته بود هر 6ماه به نظرم یه جرم گیری باید بشه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

عزیزم همین بهداشتی که گفتی رو رعایت کن مخصوصا نخ دندون که پوسیدگی برات ایجاد نشه بعدش این رنگ عوض شدن برا منم بود ولی بعد اتمام دوره و برداشتن براکت دندونها هم پاکسازی میشن از مواد ارتو اگه دهانشوی کلرهگزدین استفاده می‌کنی اون قطع کن چون رنگ دندون رو قهوه ای می‌کنه با آب نمک تمیز کن

عزیزم همین بهداشتی که گفتی رو رعایت کن مخصوصا نخ دندون که پوسیدگی برات ایجاد نشه بعدش این رنگ عوض شد ...

نه عزیزم دهانشویه معمولیه

نوع توتال

چیزی ک شما گفتی نیست

ولی من با وجود مسواک زدن بعد هر وعده 

چه مایعات چه غذا

تعجب میکنم این هاله زرد چرا ایجاد شده

اگر رعایت نمیکردم طبیعی بود خب

من همیشه اضطراب پوسیدگی دارم بهمین خاطر رعایت میکنم

میترسم زردی بعدش بشه پوسیدگی

نه عزیزم دهانشویه معمولیهنوع توتالچیزی ک شما گفتی نیستولی من با وجود مسواک زدن بعد هر وعده چه مایعات ...

نه عزیزم بنظرم این رنگ بخاطر خود مواد ارتودنسی هست وقتی که با آب دهان ترکیب میشه منم این رنگ زردی رو حس میکردم منم مثه شما خیلی رعایت کردم خود دکترم هر وقت میرفتم می‌گفت مشخصه رعایت میکنی چون پوسیدگی ایجاد نشد من توی اون مدت شیرینی جات رو کلا قطع کردم. نگران نباش عزیزم وقتی رعایت کنی پوسیدگی ایجاد نمیشه اون رنگ هم بعد اتمام دوره درمان پولیش می‌کنی به رنگ اصلی دندونت برمیگیری 🙏🌱

عزیزم این پایان درمان من بود بعدش که پاکسازی دکتر انجام داد اون رنگ زردی هم رفت.

مبارکه عزیزم 

چه مدت شما سیم داشتین ؟

بعدش ک دراوردین

نگهدارنده چ مدت داشتین

نوع ثابت و متحرک منظورمه

مبارکه عزیزم چه مدت شما سیم داشتین ؟بعدش ک دراوردیننگهدارنده چ مدت داشتیننوع ثابت و متحرک منظورمه

خواهش میکنم عزیزم 🙏🌱

من والا تقریبا سه سال بود چون گاهی نمی‌تونستم نوبتم رو برم برای همین طول کشید ولی دکتر می‌گفت دوسال که حتما باید باشی باز بستکی به هر فرد داره ممکنه فرق داشته باشه. بعد اتمام دکتر گفت دندونهای شما احتمال زیاد حرکت میکنه من تقریبا تا دو سال نگهدارنده ثابت هر دو فکم داشتم بعد که برداشتم تا یکی دو ماه متحرک رو استفاده کردم ولی الان فقط فک پایینی هنوز نگهدارنه ثابت رو دارم دکتر گفت شهریور بیا دربیارم پارسال بالایی رو در آوردم. الآنم خودم گاهی احساس میکنم نیش بالایی جابه جا بشه اون نگهدارنده ثابت رو میزنم دوباره درست میشه مثه همون قالب اولی که بودن میشن

خواهش میکنم عزیزم 🙏🌱من والا تقریبا سه سال بود چون گاهی نمی‌تونستم نوبتم رو برم برای همین طول کشید ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون ..

واقعا پروسه طولانی هستش

هم زمانی که براکت ها هستش

هم زمانی که درمیاد...

من الان نگرانی پوسیدگی دادم

واسه بعدا نگرانی جابجایی ! 

روزی ۳ الی ۴ بار مسواک میزنم

ایا کمه ؟ 

من مسواک بین دندانی هم دارم ، اون رو بدون خمیردندان باید استفاده کرد درسته؟