2777
2789
عنوان

دلتنگی شدید میشه بیاید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 33 پست
عزیز چرا خودتو اذیت میکنی وقتی دوستت نداشته مطمعن باش اگر دوستت داشت نمی رفت اونم با یک جمله ک حرف ب ...

اخه میگفت همیشه دنبال یکی مثل تو بودم اللن خدا برام گذاشته کناز نمیدونم چم شده تزسید من اذیت شم چون میگ از بچگی من بی حسم و بی احساسم نمیدونم اگ بی احساس یود چرا اوایل اونقدر احساسی بود و خیلی خوب بود بعدش گفت بی احساسم ممکنه یروزی پشیمون شه بخدا من خیلی دلی باهاش بودم ن پول نه هیجی برام مهم نبود آخرین جمله اینکه دعوامون شد خودش گفت تواین دوره زمونه مثل تو واقعا نیست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حست اشتباسبعد ۲ ماه هم خیلی زمان کمیهتو حالا حالاها بعدا میفهمی اخلاقاشواولین بحثتون بوده. فرصت بده ...

قربونتون یشم مرسی

کاش خدا یکاری کنه برگرده حتی تو دعوامون من ازش خدافظی کردم ولی اون یه خدافظی نگرد فقط لایک فرسناد 

قربونتون یشم مرسیکاش خدا یکاری کنه برگرده حتی تو دعوامون من ازش خدافظی کردم ولی اون یه خدافظی نگرد ف ...

طرز فکر پارسال منو داری دوست ندارم اذیت شی چون خودم بااین فکرای مسخره خیلی اذیت شدم

الان به کارهای پارسال خودم میخندم

چیکار کنم اذیت نشم همش تت‌ عذابم😔

تاپیک نهم من

تاپیک الان توعه

اولین اینکه منتظر برگشت کسی نباش. دوم اینکه فک نکن فقط اون تو دنیا خوب بوده. تو حس میکنی دیگه مثل اون پیدا نمیشه و شخص خاصی رو از دست دادی. در حالیکه چون اولین بارت بوده اینطوری فک میکنی. سوم اینکه بهش فک نکن زیاد خودتو مشغول کن با کارهای مختلف. اهنگ غمگین گوش نده. اگه فکرت رفت سمتش زود فکرتو ببر به یه موضوع دیگه. 

من معتقدم انسان میتونه افکارشو کنترل کنه فقط لازمه که خودش بخواد. 

لطفا حسرت کسی رو نخور ازت خواهش میکنم. هیچکس تو دنیا خوب نیس. هر کی یه ایرادی داره. ایرادهاشم کم کم متوجه میشی.

بعد تو چیز خاصی نگفتی. اگه دوست داسته باشه برمیگرده. تو زمانی تو زندگیت موفق میشی که اون طرف دوست داشته باشه. وگرنه هر چقدر هم خوب باشه به چه دردت میخوره

تاپیک نهم منتاپیک الان توعهاولین اینکه منتظر برگشت کسی نباش. دوم اینکه فک نکن فقط اون تو دنیا خوب بو ...

ینی بی احساس بود به مشکل میخوردیم؟ من خیلی احساسم ایشونم هفته اول خیلیی خوب بود ولی هفته دوم دیدم یکمی عوض شده ولی بازم خوب بود کاش بتونم واقعا شما کامل فراموش کردی?

تاپیک نهم منتاپیک الان توعهاولین اینکه منتظر برگشت کسی نباش. دوم اینکه فک نکن فقط اون تو دنیا خوب بو ...

بعد هم سریع به فکر رابطه دیگه نباش

چون فکرت پیش اونه با حرف زدن با یه نفر دیگه آرامش نمیگیری.همش دیگرانو با اون مقایسه میکنی. به خودت برس. به فکر خودت باس تا کم کم از فکرش بیای بیرون. این مدت هم به فکر حاشیه رل و اینچیزا نباش. خودتو عشق است😂بخدا ارزش نداره فکرتو درگیر کنی دنیا کوچیکه ارزش نداره گلم.

بهد هم مدت طولانی نبوده راحت از فکرس در میای

ینی بی احساس بود به مشکل میخوردیم؟ من خیلی احساسم ایشونم هفته اول خیلیی خوب بود ولی هفته دوم دیدم یک ...

منم خیلی احساسی ام بخاطر همون وارد رابطه با کسی نمیشم چون خودم ضربه میخورم.

یه شخصی (پسر بود)بهم میگفت من ادم بی احساسی ام. ولی از طرف حرف زدنش مشخص بود قلب مهربونی داره. اینو از حرف نمیشه فهمید. باید طرفو بشناسی.

قضیه من با تو متفاوته. من مجازی بود. رل هم نزدم . بهش وابسته شده بودم فک میکردم عاشق شدم😂فک میکردم آدم خوبیه. ولی خب بعدا فهمیدم عشقی در کار نبوده. اینا همش حسه و زود گذراس. الان هم حالم ازش بهم میخوره و میگم چطور براش گریه میکردم خاک تو سرم😭😂

بعد هم سریع به فکر رابطه دیگه نباشچون فکرت پیش اونه با حرف زدن با یه نفر دیگه آرامش نمیگیری.همش دیگر ...

دورتون بگردم خیلی ممنون بابت حرفای قشنگتون ن اصلا نمیتونم حتی با کس دیگ ای چت کنم 

من تو دانشگاه از همه بزرگترم اصلا امیدی ندارم دیگ کیس خوبی پیدا شه 😂

منم خیلی احساسی ام بخاطر همون وارد رابطه با کسی نمیشم چون خودم ضربه میخورم.یه شخصی (پسر بود)بهم میگف ...

اینم میگفت بی احساسم ولیییییی خیلی قلب مهربونی داشت خیلی شاید من لیاقتشو نداشتم 🫠

دورتون بگردم خیلی ممنون بابت حرفای قشنگتون ن اصلا نمیتونم حتی با کس دیگ ای چت کنم من تو دانشگاه از ه ...

اشکال نداره

خوبش به موقع پیدا میشه

کبوتر با کبوتر، باز با باز

خدا برات یکی مثل خودتو میاره

برای منم حتی یکی مثل خودمو میبینم سر راهم میزاره ولی موقعیت ندارم شرایطم این اجازه رو نمیده با کسی آشنا شم در حاایکه میبینم طرف خیلی خوب بوده ولی حسرت هیچوقت نمیخورم. تو هم اینطوری باش

اشکال ندارهخوبش به موقع پیدا میشهکبوتر با کبوتر، باز با بازخدا برات یکی مثل خودتو میارهبرای منم حتی ...

انشالله یکی دقیقا مثل خودتونم سر راه شما قرار میگیره

منم خیلی محدود ولی این آقا اصلا مشکلی نداشت