2777
2789
عنوان

دلتنگی شدید میشه بیاید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 33 پست
اینم میگفت بی احساسم ولیییییی خیلی قلب مهربونی داشت خیلی شاید من لیاقتشو نداشتم 🫠

این حرفو نگو قربونت بشم. چرا اینقدر خودتو کوچیک میدونی. شاید اون لیاقت تو رو نداشت.

اینو بدون هر چقدر اعتماد به نفست بالا باشه بیشتر سمتت میان. بخدا اون اگه تو رو دوست داشته باشه میاد. فک نکن چیز با ارزشی رو از دست دادی

این حرفو نگو قربونت بشم. چرا اینقدر خودتو کوچیک میدونی. شاید اون لیاقت تو رو نداشت.اینو بدون هر چقدر ...

قربّونت بشم من از اول اینطوری بودم با هرکی خوبی و دلی تا کردم آخرش بهم بدی کرد دلم نمیاد یه کوچولو دل کسیو بشکونم ولی همه دل منو میشکونن اینم وقتی اومد تو زندگیم گفتم خدا حتما بخاطر این همه سختی ک. کشیدم یکیو فرستاده واقعا خوش باشم باهاش تهشم اینطوری شد❤️‍🩹😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قربّونت بشم من از اول اینطوری بودم با هرکی خوبی و دلی تا کردم آخرش بهم بدی کرد دلم نمیاد یه کوچولو د ...

بهت قول میدم به مرور زمان و طی تحربه هایی که کسب میکنی یاد میگیری به کی خوبی کنی و به کی خوبی نکنی.

هر کسی لیاقت قلب یه دختر مهربون رو نداره❤️

دیگه هم غصه اون پسره رو نخور. من معتقدم اگه کسی تو سرنوشتت باشه و خدا فرستاده باشه بهش میرسی. پس غصه چی رو میخوری؟

و چه بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و چه بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است❤️

بهت قول میدم به مرور زمان و طی تحربه هایی که کسب میکنی یاد میگیری به کی خوبی کنی و به کی خوبی نکنی.ه ...

فداتشم من بابت حرفای قشنگتون

میگم اگ اون قسمت من نبود دقیقاچرا من همچین کسیو میخواستم خدا اورد تو زندگیم آخرشم اینطوری باید دق کنم تو کارخدا موندم😔