2777
2789
عنوان

دلتنگی شدید میشه بیاید🫠

295 بازدید | 33 پست

من ۲۲ سالمه امسال وارد دانشگاه شدم بخاطر یه سری مشگلات و کم عقلیم دیر دانشگاه رفتم

من اصلا شبیه دخترای دانشگاه ن اهل رفاقت باپسر و نه اهل دوست بازی و اینا نیستم از پسرای دانشگاهم ک با چند تا دختر دوست بودن خیلی بدم میومد 

ولی با یکی آشنا شدم یکی دقیقا شبیه خودم طرز تفکر خودم خییلی مهربون و اقا و هیچ رفیق دختریم نداشت و اونم دقیقا دنبال یکی مثل من بود همیشه میگفت و بهم و افتخار میکرد بعدش من یبار بهش گفتم من آدمیم ک غرور برام خیلی مهمه اون آقا از فرداش عوض شد گفت میترسم اذیتت کنم و فلان باهاش حرف زدم گفتم حتما دلت برای یکی دیگ رفته ولس گفت من ادم بی احساسیم تو دختر احساسی هستی میترسم اذیتت کنم و اینطوری شد ک با ی دعوا تموم شد رابطمون دوماه تو اینستا همو فالو داشتیم ولی هفته پسش منو آن فالو و ریمو کزد تو بیو تلگرامش گذاشت برنده ها تنهان اون فقط فکرش پیش این بود ک مال و اموالشو زیاد کنه و پیشرفت کنه

من خودم بعد از یه مدت دیدم خنثی شد دلم براش خیلی تنگ شده با هر پسزی میخوام ۱ دقیقه حرف بزنم هیچکس اون حسی ک اون بهم داد و نمیده و اون خیلی پاک بود احساس میکنم هیچکی مثلش نمیشه کاش خدا یبار دیگ اونو بهم برگردونه بنطرتون ممکنه خیلیم غد و مغرور بود😔❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونم هیچکی دیگ مثل اون برام نمیشه هیچکی

میفهمم چی میگی

هر چی خیره برات اون پیش بیاد

ولی اگه نیومد این جمله رو با خودت نگو که دیگه هیچکی مثل اون برام نمیشه. 

چون اولین بارت بوده همش فک میکنی یه آدم خوب فقط تو دنیا وجود داشته.

اگه نیومد دیگه بهش فک نکن من بهت قول میدم سال بعد اینموقع دیگه مثل الان به فکرش نیستی و ذهنت آزاده.

این دلتنگی هم عادیه

میفهمم چی میگیهر چی خیره برات اون پیش بیادولی اگه نیومد این جمله رو با خودت نگو که دیگه هیچکی مثل او ...

احساس میکنم تا آخر عمرم تنها میمونم چون هیچکی شبیه اونی ک میخوام نیست 🫠

عزیزم منم دقیقا تو شرایط مشابه توام.یکیو برلی اولیت بار شدیدا دوسش دارم ولی موضوع اینه ک طرف متوجه ن ...

من امیدم به اینستا بود ولی اونم آن فالو کرد ناامید شدم ولی دلم میخواد برگرده🫠🥲

ببین حس خاصی نداری تو چون اولین کسیه که باهاش وارد رابطه شدی همچین حسی داری اونم دورت زده همیشه اولی ...

ینی ممکنه یادم بره آدمی نیستم ک وارد رابطه ی دیگ بشم بگم اون یادم بره دلم میخواد خودش برگرده من خیلی از ته دل دوسش داشتم

عزیز چرا خودتو اذیت میکنی وقتی دوستت نداشته مطمعن باش اگر دوستت داشت نمی رفت اونم با یک جمله ک حرف بدی هم نبوده کیه ک غرورشو نخواهد آدمی ک بخواهدت نمیذاره بره هرکار برای حفظت میکنه این آدم درست زندگیت نبوده اذواج میکردی زبونم لال بازم یک روز میذاشت و می رفت باز با یک حرف یک جمله 

احساس میکنم تا آخر عمرم تنها میمونم چون هیچکی شبیه اونی ک میخوام نیست 🫠

حست اشتباس

بعد ۲ ماه هم خیلی زمان کمیه

تو حالا حالاها بعدا میفهمی اخلاقاشو

اولین بحثتون بوده. فرصت بده شاید برگشت ولی خودت جلو نری.

نیومد هم فدا سرت. من فهمیدم ادمای خوب تو دنیا زیاد هس. ایشالله یکی خوبش قسمت خودت