2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرمو ببخشم

289 بازدید | 10 پست

دو روز پیش دست روم بلند کرد(با پشت دست زد توی سرم 

توی این دو روز ی لقمه غذا هم نخورد از ناراحتی و عذاب وجدان زندگیش جهنم شده 

ازشم قول تعهد کتبی گرفتم 

نمیدونم ببخشم یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی دیر ببخش کلی اذیتش کن درس عبرت بشه براش دیگه فراموش نکنه

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

حالا که پشیمونه میشه بخشیدش 

ولی با ناز زیاد و بعد از معذرت خواهی های فراوان 

ینی یکاری کن که دفعه ی اول و آخرش باشه 

خیلی بد زد ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

من وقتی شوهرم برا اولین بار دست روم بلند کرد سیلی زد صورتم همینطوری عذاب وجدان داشت ولی من تا یک هفته نبخشیدم وقتی ام بخشیدم تا چند روز حدود دو هفته مثل سابق نبودم باهاش خیلی سرسنگین و سرد ن بخاطر لح و لجبازی واقعا نمیتونستم کنار بیام خیلی طول کشید تا اثرش از زندگیم پاک بشه شک وارد شده بود بهم انگار از زندگی سیر شده بودم تا یک هفته هر روز من گریه میکردم اون گریه میکرد البته تا دو روز با من گریه میکرد بعدش خودم تنهایی 😄

اینجور مسائلو زود نمیشه بخشید یا زود نباید بخشید ..

کاربری سوم  
حالا که پشیمونه میشه بخشیدش ولی با ناز زیاد و بعد از معذرت خواهی های فراوان ینی یکاری کن که دفعه ی ا ...

نه اروم بود اما ب هر حال حرکت چیپی بود خیلی ناراحت شدم

نه اروم بود اما ب هر حال حرکت چیپی بود خیلی ناراحت شدم

سخت ببخش که دفعه ی اخرش باشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید