2777
2789
عنوان

شما باشید استوریاش و لایک میکنید

164 بازدید | 17 پست

کسی که خودتون باهاش کات کردید ولی باهاش آشنایید و مجبورید نگهش دارید تو اینستاتون به واسهطه ی آشنایی و رابطه ی دوستانه ی دور استوریاش و لایک میکنید؟ دلیل لایک کردن یا نکردنتونم بگید 

هم آقایون هم خانما جواب بدن لطفأ

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه نخوام برگرده اصلا اصلا انفالو میکنم اشنا باش دلیل نیست که هر آشنا رو ادم فالو داشت باش

نوشتم که اگه مجبور باشید فالوش داشته باشید به هر دلیلی، 

خب اگه دوسش داشته باشید هنوز و به دلیل منطقی جدا شدید ازش چی 

نوشتم که اگه مجبور باشید فالوش داشته باشید به هر دلیلی، خب اگه دوسش داشته باشید هنوز و به دلیل منطقی ...

خب دوست داشتن دیگه مهم نیست وقتی نمیتونی باهاش باشی 

پس دوست داشتنتو باید واسه دل خودت نگه داری

من اصلا استوری نمیزارم ولی یه بار گذاشتم و اکسم لایکش کرد 

هنوز برام سوال چرا لایک کرد 

توم لایک کنی ذهن اونو درگیر خودت می‌کنی 

اگه نخوام برگرده اصلا اصلا انفالو میکنم اشنا باش دلیل نیست که هر آشنا رو ادم فالو داشت باش

یعنی اگه لایک استوری کنی یعنی میخوای برگرده در صورتی که خودت کات کردی؟ خب ادم بخواد برگرده ریپلای میکنه یا به بهونه ی تبریک عید پیام میده نه فقط لایک کنه خب میشه فقط از رو اشنایی و احترام باشه فقط خب

یعنی اگه لایک استوری کنی یعنی میخوای برگرده در صورتی که خودت کات کردی؟ خب ادم بخواد برگرده ریپلای می ...

اخه چرا لایک کنی ک چه اجباریه ذهن و اونو درگیر می‌کنی 

دقیقا مثل کاری اکس من که میگم معلوم نیست چشه