2777
2789
عنوان

سردوراهی بزرگم

305 بازدید | 31 پست

مشهد زندگی میکنم، پدرم بیماره. چند وقت پیش مادرشوهرش دعوای بزرگی بین من و شوهرم راه انداخت طوری که با شوهرم کتک کاری کردیم. بخاطر اوضاع پدرم صبح و شب ندارم از طرفی شوهرم گفته می‌خوام طلاقت بدم.میدونم نود درصد دعواها با شوهرم تقریبا من حساس بودم و من باعث شدم.

پدرم هفتاد سالشه تا با شوهرم بحث میکنم شوهرم زنگ میزنم بهش میگه بعنوان بزرگتر خانوم شما نصیحتش کنید که حال پدرم چون غصه میخوره بدتر میشه.

میدونم اگر طلاق بگیرم پدرم شب و روز غصه میخوره.

به نظرتون چکارکنم؟ درخواست طلاق بدم؟

شاید الان شرایط طلاق نباشه ولی پسره هم آدم درستی نیست چون مدام به حرف پدرمادرش گوش میده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من نظر نمیدم ،اما بزار ی چیزی رو برات توضیح بدم 

یکی از آشنا ها با شوهرش مشکل داشت ،ازدواج دومش بود ،و بچه کوچیک هم داشت ،پدر و مادرِ این خانومه خیلی حرص میخوردن براش ،مادره از دستش سکته کرد پدرش هم جوون بود ،بنده خدا سرخیابون سکته کرد فوت کرد

قبلش هم به دخترش گفته بود آخر از دست تو من میمیرم 

شاغلم برادر

اگه همه راهها رو امتحان کردید و شوهرتون درست نشده که دیگه هیچ حتما جدا بشین 

من همیشه گفتم به شما هم میگم 

همه چیز قابل جبران الی عمر و جوونی یه انسان

شما میتونید حرف منو قبول نکنید و توی این زندگی بمونید ولی خدای نکرده اگه شوهرتون درست نشد دیگه بعدا افسوس خوردن فایده نداره چون جوونی شما هدر رفته 

پس انتخاب با خودتون 

اسی من نظر نمیدم ،اما بزار ی چیزی رو برات توضیح بدم یکی از آشنا ها با شوهرش مشکل داشت ،ازدواج دومش ب ...

ای وای

عزیزم آره پدرم تا مرز سکته داره می‌ره

چیکار کنم آخه

بخدا مادرش یادش میده

تازه مادرش بمن فحش های رکیک داد