یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
گاهی با خودم میگم کاش میرفتم کارمند بانکی چیزی می شدم...خیلی راحتر از معلمیه
دبیرستان درس میدم دبیر عربی ام...پدرم درمیاد..دیسک کمرم دارم ۳۵ اا دانش آموز تو هر کلاس هر کدوم ی ساز می زنن...بلند باید صحبت کنم که خیلی فشار میاد کمرم ...معلمی واقعا سخته.... تو یه تحقیقات ساعت کاری مفید بقیه کارمندا ۲۰ دقیقه اس ولی معلم کل ۶ ساعت باید فک بزنه...خسته شدم...خداروشکر خواسته خودم بود...ولی چرا معلم عربی شدم که انقدر سخته....شاید هزار بار ی مبحث و درس بدم.. سه سال هم مریص بودم و کلی جنگ و دعوا ...ازدواج دوممه...میخواستن طلاقم بدن خانواده شوهرم....شکر خدا بعد این بیماری ک البته هنوز کانل خوب نشدم تازه فهمیدم باردارم...اما نمیدونم چجوری برم مدرسه وحشتناک بهم فشار میاد...