2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سالی یه باره دیگه الان امسال زنداداش من نزاشت داداشم عیدی من بیاره عیبی نداره من محتاج 500تومن اونا نبودم ولی چشمم به راه موند خدا خودش جوابش بده چون من در حقش هیچ بدی نکرده بودم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

منم اوایل ازدواجم خانواده همسرم  چیزی عیدی به من ندادن یا کادو یا هرچی ولی من از سال اول همیشه برای هر سه تاشون عیدی میبردم الان چندین ساله عیدی میدم بهشون 

اونا هم بعد از اینکه من بچه دار شدم جبران میکنن هرسال عیدی خوب به بچه هام میدن احترام احترام میاره 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
چون خواهر. از . شوهرش شاید اجازه نداشته باشع و عیدی بده و اون شرعن عرفن درست نیست ولی بردار اخت ...

با شرع وعرفش کاری ندارم زندگی مشترک هرچی هست برای دونفر خانمم باید راضی باشه .پس احترام متقابل تو زندگی مشترک کجا معنی میده.چرا خواهرشوهر پنهانی بخواد همچین کاری کنه اگه برادر من همچین کاری کنه من اینو وظیفه همسرم میدونم که به زن داداشم عیدی بده 

توعم صد تومن عیدی بده

اگه از نظرشون خوب و کافی بود که بهت اونقد دادن

پس نباید ناراحت بشن یا بهشون بر بخوره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

دلیل منطقیم اینه خواهرا اگه از پول شوهره راضی نیستن نه جانم آدم هرچی باشه یه تومن ته حسابش وجود داره اندازه 200تومن شوهرشون ک روشون حساب میبره بهشون بده و اگه قرار به عیدی دادن و گرفتن باشه حداقل مادر و پدرشون باید عیدی بدن ک شماهم بدین نظرم برا خواهر مجرد هم پنجاه پنجاه ولی عیدی یچیزی بدین بهتره دیدی شد وظیفه استقبال قشنگی نشد قطعش کن