2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چرا

پریودی یک روزه یا قاعدگی کوتاه می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. در حالی که قاعدگی معمولاً بین ۳ تا ۷ روز طول می‌کشد، پریودی یک روزه ممکن است به دلایل زیر باشد:

### 1. **تغییرات هورمونی**

تغییرات در سطح هورمون‌ها می‌تواند باعث قاعدگی کوتاه‌تر شود. این تغییرات ممکن است به دلیل استرس، تغییرات وزن، یا تغییر در رژیم غذایی باشد.

### 2. **استرس و اضطراب**

استرس می‌تواند تأثیر زیادی بر چرخه قاعدگی داشته باشد و ممکن است باعث کاهش طول پریودی شود.

### 3. **عوامل پزشکی**

برخی از شرایط پزشکی مانند سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یا مشکلات تیروئیدی می‌توانند بر روی چرخه قاعدگی تأثیر بگذارند.

### 4. **مصرف دارو**

برخی از داروها، به ویژه داروهای هورمونی، می‌توانند بر روی طول و شدت قاعدگی تأثیر بگذارند.

### 5. **سن و مرحله زندگی**

در دوران نوجوانی یا نزدیک به یائسگی، چرخه قاعدگی ممکن است نامنظم باشد و پریودی‌های کوتاه‌تری را تجربه کنید.

### 6. **بارداری**

در صورتی که باردار باشید، ممکن است خونریزی خفیفی را تجربه کنید که به اشتباه به عنوان پریودی شناخته شود.

### نکات مهم:

- اگر پریودی یک روزه مکرر باشد یا با علائم دیگری مانند درد شدید، خونریزی غیرعادی یا تغییرات در چرخه قاعدگی همراه باشد، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

- توجه به تغییرات در چرخه قاعدگی و ثبت آن‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا الگوهای خود را بهتر درک کنید و در صورت نیاز به پزشک مراجعه کنید.

اگر سوال دیگری دارید یا به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

انیونگ شیبال سگیا ایمنیدا! بانگوایو😔💅 در جستجوی شوخر

حیض باید حداقل سه روز باشه وگرنه حیض نیست استحاضه است.

استحاض چیه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید