2777
2789

من می‌دونم اگه بیاد اونجا میاد خونه ما پلاس میشه و من اصلا دوست دندارم اینجوری از اونم اصلا خوشم نمیاد آبمون تو ی جوب نمیره خیلی بدم ازش میاد نمی‌دونم این موضوع رو چجوری با خانواده شوهرم در میون بزارم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو خیلی معذبی و اصلا راحت نیستی کاملا هم منطقیه بدون خجالت بیان کن

این مدت هم تا میتونی  تو خونه خودتون لباس باز بپوش 

شوهرت عادت بده 😂داداشش اومد خودش اذیت میشه بیرونش میکنه 

با حانوتده شوهرت لازم نیست در میون بذاریفقط با شوهرت باید در میون بذاری

با شوهرم ک درمیون گذاشتم ولی خب میترسم خیلی 

اینجوری که خیلی سخته ، مثل برادرشوهرمن،با اینکه خونهشون یک ساعت و نیم با ما فاصله داره همیشه میان خونه ی ما ،خب گم شن برن خونه ی مادرزنش که نزدیکتره یا برن خونه ی خواهر برادرهای دیگش ،زنشم انقدر پررو و لوسه که حد نداره،مثل کنه فقط چسبیدن به ما،متنفرم ازشون

این مدت هم تا میتونی تو خونه خودتون لباس باز بپوش شوهرت عادت بده 😂داداشش اومد خودش اذیت میشه بیرون ...

لباس باز میپوشم والا همینحوریشم خونه خودمون آزاد میچرخم 

اینجوری که خیلی سخته ، مثل برادرشوهرمن،با اینکه خونهشون یک ساعت و نیم با ما فاصله داره همیشه میان خو ...

عع اووووه حالا زن هم داره و میاد خونتون واااای چقدر بددددد😳😳😣😣☹️☹️🤧

عع اووووه حالا زن هم داره و میاد خونتون واااای چقدر بددددد😳😳😣😣☹️☹️🤧

بله عزیزم ،حتی خواهر شوهر بیشعورم میگفته که یکی از اتاق خواب رو بده به برادرمو و زن و بچه اش که راحت باشن،خب عوضی خودت که خونه ات بزرگتر و شیکتر و جادارتره و تنهایی ببر خونه ی خودت ،فقط میخوان سر منو شوهرم خراب بشن.برن گمشن از همه ی خواهر و برادرها شوهر و زناشون متنفرم