2777
2789

( ببخشید بابت متن که زیاده مجبور شدم به صورت کلی بنویسم)سه ساله عروسی کردم با شوهرم سنتی بود ازدواجم و توسط یه آشنایی معرفی شدیم منم پدرو مادرم مرده بودن و تنها بودم خیلی و شرایط بدی داشتم مادرم قبل پدرم فوت کرد و بعد پدرم سرطان گرفت نه ارثی داشت پدرم نه چیزی هر چی هم بود خرج مریضیش کردیم و آخر هم نموند و ما مجبور شدیم بریم پیش عموم زندگی کنیم اونم از خداش بود فقط ازدواج کنم و برم و الآنم فوت شده و رسماً هیچ پشتی ندارم اقوام مادریم هستن و اونا هم سمی و نمیشه روشون حساب باز کرد و بی تفاوتن اینجور نیستن فکر من باشن و فقط میرم و میام باهاشون که تنهایی رو احساس نکنم خلاصه گیر یه شوهرم و خانواده شوهر به شدت سمی و اختلال خودشیفته دارم نه راه پس دارم و نه پیش ولی روزی نیست نگم باید جدابشم چون هر کار میکنم درست بشو نیستن و مشکل اعصاب گرفتم از دستشون تو یه ساختمون با مادرشوهر هستیم و مادرشوهرم یه زن پیر و اختلال خودشیفته دائم تیکه کنایه حسود و اذیت کن کلا پسرش ماله اونه و دختراشم عینه خودش و از من اصلا خوششون نمیاد وقتی میام تو جمعشون احساس غریب بودنم بیشتر میشه هر راهی از بی احترامی تا هر چیزی برای اذیت کردن من میکنن و با این حال بخاطر شوهرم همش باید کنار اونا باشم و برم و بیام اصلا زندی مشترکی انگار نداریم به شدت سو استفاده کن از نظر مالی و عاطفی و همه چی شوهرم ماله اون و خواهراشه البته خسیس نیست شوهرم و برای من خیلی خرج می‌کنه ولی خب روان سالمی نداره دائم مهمونی راه میندازه به خرج شوهر من از اون ور خواهراش با اینکه شوهر دارن باز از شوهر من میکنن تو این گرونی دایم خونه مادرشونن و باید بخره و بریزه شکم اونا از من هم توقع بی جا جوری که به روز خوش از دست اینا نداشتیم نه مسافرت نه تفریح از دست مادر و خواهراش نداریم شوهرم کپی مادر و خانوادشع اختلال خودشیفته داره حرف نمی‌فهمه تا اعتراض کنم داد و بیداد وسیله می‌شکنه منو میندازه از خونه بیرون و یه داداش بزرگ دارم و مجردها و به زور زندگی خودشو میچرخونه بارها قهر رفتم خونه اون و باز برگشتم نه حق دارم برم خونه فامیلام و مادربزرگم چون شوهرم صد دفعه زنگ میزنه بهونه درست می‌کنه و بازی روانی راه میندازه که من برگردم و گاهی اوقات میرم خونه مادربزرگم یه دوساعت بشینم شروع می‌کنه شوهرم زنگ زدن نمی‌خوای بیای و شام نمونی و همین جوری حرفای بی ربط اره بمون همون جا و نمیام دیگه دنبالت و اذیت میکنه نمی‌دونم از دست اینا چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .